Har I prismatch?

Ja, vi har 14 dages prismatch*. Det betyder, at hvis du finder en identisk vare til en lavere pris ved en national konkurrent inden for en radius af 50 km. fra vores butik, så refunderer vi prisforskellen. Det forudsættes dog, at varen kan leveres andetsteds her og nu. Du kan henvende dig i en af vores butikker. Du skal medbringe dokumentation i form af en annonce, katalog eller faktura. Husk også vores faktura, hvor den aktuelle del står på. 

Læs mere om vores prismatch.

*Prismatch gælder ikke for varer, som andre kun udbyder til salg i begrænset kø- og åbningstilbud, omfang og tid, skaffevarer samt internetbaserede forretninger uden fysiske butikker. 

Prismatch på Continental-dæk
Du kan også få prismatch på Continental-dæk på vores webshop og i vores butikker. Vi matcher enhver pris fra alle danske udbydere. Det kan bl.a. være dækcentre og danske webshops, som har samme service og leveringsbetingelser som os samt base i Danmark. Du kan få prismatch, når der er tale om nøjagtigt samme dæk (type, model, loadindex, hastighedskode). Varen skal desuden være tilgængelig til øjeblikkelig levering hos den anden udbyder. For at gøre brug af prismatch, kan du kontakte kundeservice på thansen@thansen.dk, eller besøge en af vores mange butikker. Du skal medbringe dokumentation på prisen, som skal være tilgængelig for alle.