Elektronik

Stort udvalg af elektronik

Her finder du et stort udvalg af elektronik. Vi har alt lige fra mobilholdere, adaptere, powerbank, høretelefoner, højttalere, USB-kabler, rejseadaptere og opladere.

Mobilholder til bilen
De fleste danskere har i dag en smartphone eller iPhone, som de også bruger, når de kører bil. Du kan tale håndfrit i mobilen med en mobilholder. Det er ikke lovligt at snakke i håndholdt telefon, når du kører bil. Du finder mobilholdere med sugekop, til CD-slot, instrumentbord, luftkanal og nakkestøtte.

Ekstra strøm på mobil og tablet
Du kan undgå, at din smartphone/iPhone eller tablet/iPad løber tør for strøm med en powerbank eller adapter. De kan bruges alle steder, hvor du ikke har adgang til en stikkontakt som eksempelvis bilen. Så kan du altid oplade din mobil.

Du finder også opladere/trådløse opladere samt USB-kabler til iPads/tablets samt smartphones/iPhones.

Få lyd igennem
Vi har et stort udvalg af Bluetooth-højttalere og DAB-radioer, som du kan bruge i hjemmet. Du kan afspille din yndlingsmusik trådløst via din smartphone, iPhone, tablet eller andre enheder med Bluetooth. Vi har også hovedtelefoner og høretelefoner med Bluetooth, som du kan bruge til eksempelvis træning eller til togturen.