Alt til din bil - samlet ét sted

 

 

Alt i udstyr og autodele til din bil

Bilen er for mange uundværlig i hverdagen både som transportmiddel til og fra arbejde, afhentning af børn og til at klare de daglige indkøb. De firhjulede er også for mange deres kæreste eje og et frirum fra hverdagens mange gøremål. Langt de fleste elsker at mærke de mange hestekræfter under fødderne, mens de lytter til tonerne af deres yndlingsmusik. For dem er det derfor vigtigt at have udstyret i orden, som både gør det lettere, sjovere og mere sikkert. Du finder også et stort udvalg af autodele, hvis noget går i stykker. Og uden dæk og fælge kommer du ikke langt. Derfor har vi samlet dæk til alle tider på året. Kort sagt, så har vi alt til din bil.

Når du indtaster din bils nummerplade eller vælger mærke, model og årgang finder vi de autodele, dæk eller fælge, der passer til netop DIN bil.

Autodele og udstyr til din bil
Vi har samlet et stort udvalg af autodele med alt lige fra pærer og lygter, viskerblade, motorolie, bilbatterier, tændrør, tagbokse, autodele, bilpleje og autoværktøj. Vi har autodele og udstyr til alle bilmærker såsom Peugeot, Nissan, VW, Citroën, Toyota, Renault, Skoda, Mercedes, Ford, Hyundai, Audi, BMW, Fiat, Kia, Mazda, Opel, Suzuki og Volvo.

Dæk til enhver tid
Dæk er din bils kontakt med vejen, og hvis de ikke passer til sæsonen, så bremser din bil ikke optimalt. Du kan også risikere at miste grebet om din bil. Det kan i værste fald få fatale følger for dig og dine nærmeste. Alle vores dæk er inddelt i kategorierne Best Buy og Premium, og de indeholder dæk fra bl.a. det kendte mærke Continental. Kort fortalt har vi fokus på trafiksikre dæk til enhver bil og enhver pengepung. Vi har både vinterdæk, sommerdæk, helårsdæk samt dæk til campingvogne og trailere. Så du kan blive sikkert kørende. 

Solide stålfælge eller lækre alufælge?
Gå på opdagelse i et stort udvalg af alufælge i et stilrent design. Vi tilbyder 100% pasningsgaranti, så du er sikker på, at fælgen passer perfekt til din bil. Vi monterer gerne dæk på dine fælge og/eller hele hjulet på din bil lokalt i en af vores butikker - uanset om du bestiller online eller ude i butikken. Vi har også en lang række alufælge godkendt til kørsel om vinteren, så du slipper for at skifte til en lidt mere kedelig stålfælg, når sne og sjap rammer landet.