Black Friday + Black Weekend 2024

Black Weekend hos thansen markerer startskuddet til en fest af fantastiske tilbud og giver rig mulighed for at sikre dig årets julegaver. Det er din chance for at shoppe med ekstraordinære besparelser på et bredt udvalg af produkter.

Hvilken dato er Black Friday 2024
Black Friday afholdes hvert år, fredagen efter den amerikanske Thanksgiving. I 2024 afholdes det fredag den 29. november og starter allerede ved midnat. Hos thansen holder vi Black Weekend, så du har hele weekenden til at handle.

Black Friday i Danmark
Black Friday er blevet en tradition, som år for år vokser i Danmark og er hurtigt blevet et hit blandt danskerne. Denne weekend bugner med tilbud, og mange danskere køber deres julegaver med store besparelser – både online og i de fysiske butikker. De senere år har Black Friday udviklet sig til at være Black Weekend hos thansen - så du har flere dage til at få fingrene i de gode tilbud.

 

Black Weekend i din lokale thansen

Tilbuddene hos thansen gælder både på thansen.dk og i din lokale thansen butik.
Vores medarbejdere står klar til at tage imod dig og vise dig alle de gode tilbud.

Spring køen over
Du kan altid handle online på thansen.dk. Men har du det bedst med at komme ned i en af vores butikker i hele landet og få varen i hånden, kan du med fordel benytte dig af vores Click & Collect. Så er du hurtigt inde – og ude igen.

Click & Collect gør det nemt og bekvemt at klare dine indkøb – lynhurtigt.
Når du bestiller og betaler online, er ordren klar i din butik inden for 30 min. Tjek ind på nummerstanderen i butikken, ved at scanne den kode du har fået tilsendt på mail og kom foran i køen.

Lettere kan det ikke blive.

 

Kan vi hjælpe dig med noget?
Vores personale står klar til at hjælpe dig ude i vores butikker, men hvis du hellere vil handle hjemme fra sofaen, så kan du stadig få hjælp fra vores kundeservice. Find os på chatten eller fang os på telefonen, så skal vi nok hjælpe dig i mål.

 

365 dages returret
Hos os får du selvfølgelig altid 365 dages returret – også på vores Black Friday-tilbud. Så du kan sagtens købe dine julegaver og adventsgaver hos os.