Om X-zite cykler

X-Zite-mærket blev grundlagt i 2005.

Cykelentusiaster og fagfolk gik sammen om at udvikle cykler i høj kvalitet, tilpasset danske forhold. Cyklerne er bygget på kvalitetskomponenter med det rigtige udstyr, men til en langt lavere pris end de mere kendte mærker.

Vores udviklere er entusiaster, som kender alt til cyklens DNA. Hjul, pedaler, stel, sadelpind, kabler, svejsningerne, styr og sadel. Hver eneste del er nøje udvalgt og testet.

På hele sortimentet har vores udviklere valgt udelukkende at benytte gearsystemer fra Shimano og SRAM. Verdens 2 førende producenter. Det sikrer høj kvalitet og lang holdbarhed. Produktionen sker på nogle af verdens førende fabrikker, hvilket sikrer, at hver eneste cykel er af højeste kvalitet.

X-Zite-cyklen er bygget til at blive brugt hver dag!

Alle cykler leveres 95% samlet

Montering
Styr, sæde, forhjul og pedaler skal monteres - samt gearet skal justeres. Der medfølger en udførlig samlevejledning til alle vores cykler.

Vi tilbyder at samle din cykel
Vi samler gerne din nye cykel, så du kan bliver sikkert og hurtigt kørende. Pris kun *299 kr.

*Gælder kun cykler købt på thansen.dk. Eventuel montering af ekstraudstyr såsom skærme mv. er ikke inkluderet.

Hvis du er interesseret i yderligere information eller spørgsmål omkring dit X-Zite-cykelkøb, er du meget velkommen til at kontakte thansen.dk, som vil gøre sit til, at du bliver tilfreds med dit køb.
Sammenlign