Indvendigt udstyr

Find udstyret til din bil

Vi har et kæmpe udvalg af indvendigt udstyr og styling til bilen. Uanset om du mangler en autostol, bundmåtter, p-skiver, sædebetræk eller udstyr til bagagerummet, så har vi lige netop dét, du søger.

Autostole
Det er vigtigt med en sikker autostol, der opfylder en lang række sikkerhedskrav, så dit barn er sikret bedst muligt i trafikken. Vi har et stort udvalg af autostole, der følger dit barns udvikling og sikrer en god komfort. Vores autostole passer til børn fra 0-13 kg, 9-18 kg og 15-36 kg.

Bagagerumsbakker
Hos os finder du kraftige og slidstærke bagagerumsbakker, som beskytter din bil mod ridser og slid. Den er nem at vedligeholde og rengøre. Du kan finde den bagagerumsbakke, der passer til netop din bil via vores søgefunktion. Du skal bare indtaste din nummerplade, og så finder vi din næste bagagerumsbakke. Vi har et kæmpe udvalg på mere end 400 modeller af blandt andet gummimåtter og skumbakker. Vi har universale bagagerumsbakker og formstøbte måtter til specifikke bilmærker såsom Citroën, Mercedes, Renault, Kia, Suzuki, Peugeot, VW, Skoda, Toyota og Hyundai.

Bundmåtter
Vi har et stort udvalg af slidstærke skræddersyede, modeltilpassede og universale bundmåtter til din bil. Gummimåtter beskytter mod mudder, sjap og sne, og så er de nemme at rengøre. Du kan finde de bundmåtter, der passer til netop din bil via vores nummerpladesøgning. Vores skræddersyede og modeltilpassede bundmåtter passer til bilmærker som f.eks. Peugeot, Toyota, Citroën, Ford, Skoda, Suzuki, Fiat og Hyundai.

Indvendig komfort
Komforten er utrolig vigtig, når du skal køre langt. Vi har et stort udvalg af f.eks. skulderpuder, sæder, puder og nakkepuder, som kan gøre køreturen behagelig.

Indvendig styling
Giv din bil et endnu federe look med f.eks. en kromliste, terninger til forruden eller et pedalsæt.

Opbevaring i bilen
Det er rart at have opbevaring i bilen, så der er styr på tingene. Vi har et stort udvalg af f.eks. kopholdere, så du nemt kan stille din flaske eller kop fra dig. Du kan holde styr på børnenes ting med opbevaringslommer til bagsædet med tabletholder. Og skal du købe ind, så kan du bruge en af vores smarte opbevaringskasser, så du nemt kan klare de daglige indkøb eller opbevare ting samlet ét sted.

P-skiver
Vi har både enkle, manuelle p-skiver og smarte, elegante elektroniske p-skiver. Du slipper for at stille p-skiven med de elektroniske modeller, da de automatisk stiller uret til det korrekte parkeringstidspunkt.