Autoudstyr - kæmpe udvalg i biludstyr og biltilbehør

Masser af autoudstyr og tilbehør til din bil

Det er vigtigt, at have det rette udstyr til bilen, som både gør det lettere, sjovere og mere sikkert for dig og dine nærmeste. Vi har samlet et væld af forskelligt autoudstyr såsom HiFi, tagbokse, tagbøjler, cykelholdere, navigation og GPS, trafikalarmer, p-skiver, autostole, mobilholdere og en masse andet udstyr. Find netop dét udstyr, der giver dig tryghed og glæde til hverdag og på ferier. Vi har udstyr til alle bilmærker såsom Peugeot, Nissan, VW, Citroën, Toyota, Renault, Skoda, Mercedes, Ford, Hyundai, Audi, BMW, Fiat, Kia, Mazda, Opel, Suzuki og Volvo. 

Bilpleje når det er bedst
Autoudstyr hos thansen.dk dækker også over alt det tilbehør, som gør det nemmere for dig at vedligeholde din bil. For uanset om du synes, at bilpleje er en sur tjans, der bare skal overstås, eller du elsker arbejdet med at få bilen til at stå flot og knivskarpt, så skal bilpleje være nemt og give et flot resultat. Vores bilplejeprodukter hjælper dig med at gøre din bil flottere og sejere på en lidt nemmere måde.

Bilferien bliver meget nemmere med det rigtige autoudstyr
Hvis du er en af de mange danskere, der bruger bilen, når du og familien skal på ferie, har vi en lang række varer, der gør turen lidt sjovere. Inden for transportudstyr har vi både tagbokse, cykelholdere og lastholdere fra bl.a. det kendte kvalitetsmærke Thule. Skal turen være sjov for både store og små kan det være en rigtig god idé at købe lidt praktisk autoudstyr til at stå for underholdningen som f.eks. en DVD-afspiller eller en nakkestøtteholder til iPad eller andre tablets. Og når der bliver brug for lidt ro i bilen, har vi selvfølgelig et par gode høretelefoner, der passer til. Med et besøg hos thansen.dk kan du få handlet alt udstyret til bilferien på én gang.

Har du brug for lidt hjælp inden du køber autoudstyr til din bil?
Vi vejleder og rådgiver dig gerne om køb af autoudstyr – uanset om du handler i en af vores butikker, eller du handler online. I butikken har vores personale tjek det store udvalg og hjælper med at finde dét, du mangler. Når du handler online, har vi et stort hold dygtige medarbejdere siddende klar ved både telefon, chat og e-mail.

Du kan ringe til vores kundeservice på 31 31 31 31 eller starte en chat med en af vores online supportere.
Find din nærmeste butik.