Garmin Bilkamera DashCam Mini

Varenummer 30791

Information

Indstil det, og glem det
Garmin Dash Cam Mini kørselskameraet i nøglestørrelse er lille nok til at kunne monteres diskret bag bakspejlet. Når du monterer kørselskameraet på forruden og slutter det til bilens strømkilde, optager og gemmer det desuden automatisk video af hændelser.

Optag billeder af høj kvalitet
Lad dig ikke narre af den lille størrelse. Dette lille kørselskameras 140 graders vidvinkelobjektiv optager det store billede i skarp 1080p HD-opløsning.

Praktiske tilslutningsmuligheder
Indbygget Bluetoothlogi og Wi-Fi tilslutningsmuligheder giver dig mulighed for at overføre gemte optagelser til din kompatible smartphone, der kører Garmin Drive appen. Garmin Drive appen er din praktiske løsning til at få vist, redigere og dele dine kørselskameraoptagelser. Hvis du bruger flere Garmin kørselskameraer til at optage video foran eller bag bilen, bruger appen automatisk synkronisering af kørselskameraet til at konfigurere et netværk og synkronisere optagelser mellem kameraerne. På den måde kan du nemt se de billeder, der er optaget fra flere forskellige synsvinkler, hvis der sker en hændelse. Appen kombinerer og organiserer samtidig mediefilerne automatisk, så du nemt kan finde dem og få dem vist.

Øget sikkerhed, når du holder parkeret
Parkeringstilstand overvåger bilens omgivelser, når den er parkeret, og motoren er slukket. Funktionen begynder automatisk at optage, hvis der registreres bevægelse (kræver kabel til parkeringstilstand, sælges separat, professionel installation anbefales).

Wi-Fi er et registeret varemærke, der tilhører Wi-Fi Alliance. Bluetooth navnet og de der tilhørende logoer er registrerede varemærker tilhørende Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug deraf af Garmin foregår under licens.

Opløsning: 1080p
Visningsområde: 140grader
Batterilevetid: Superkondesator
Datakort: MicroSD minimum 8GB (Tilkøbes)
Holder: Selvklæbende

Kassen indeholder:
Garmin Dash Cam Mini
Selvklæbende holder med lav profil
USB-kabler (4 m og 1,5 m)
Quick guide