Eludstyr

Eludstyr til din bil

Hos os finder du et stort udvalg af eludstyr til bilen som f.eks. adaptere og omformere, trafikalarmer, batteriladere, elektroniske p-skiver og kølebokse.

Adaptere og omformere
Du kan hurtigt oplade din smartphone, iPhone, iPod, tablet eller MP3 i bilen med en adapter, så du aldrig løber tør for strøm. Hvis du derimod vil oplade din bærbare computer, tablets eller PlayStation i bilen, kan du bruge en omformer.

Batterilader/jumpstarter
Oplad dit batteri til bilen, båden, campingvognen, motorcyklen eller scooteren med en batterilader, så du igen kan blive kørende.  

Elektroniske p-skiver
Du slipper for at stille p-skiven med de elektroniske p-skiver, som helt automatisk stiller p-skiven til det rigtige tidspunkt for parkering.

Trafikalarmer
Trafikalarmer giver dig advarsler om fartkontroller/fotovogne/stærekasser forude, så du undgår fartbøder. Det vil sige, at du sparer penge. Derudover advarer de om farlige situationer såsom ulykker/uheld. Så kan du forbedre din trafiksikkerhed og måske endda redde menneskeliv. De advarer desuden også om kø og vejarbejde, hvilket kan spare dig for lange ventetider på vejene.

Kølebokse
Uanset, om du skal på kør-selv-ferie til Italien, festival, camping, vildmarkstur eller på en strandtur, så har vi en køleboks til dig. De færreste vil vælge en lunken forfriskning på en varm sommerdag, når de kan nyde den iskold forfriskning samt kølig og frisk mad direkte fra køleboksen.  

Støvsuger
Vi har forskellige støvsugere til din bil – hvad enten du foretrækker en større støvsuger eller en handy håndstøvsuger.Så kan du nemt rengøre bilen og komme ind i alle kroge.