Garmin Bilkamera 2" 140gr. DashCam 56

Varenummer 30789

Information

Stemmestyring
Betjen dit kørselskamera med stemmen. Sig blot "OK, Garmin" for at gemme en video eller et stillbillede, starte/stoppe lydoptagelse eller starte/stoppe Travelapse videooptagelsesfunktionen.

Optag mere af omgivelserne
Med et bredt 140-graders visningsområde optager kameraet omgivelserne - herunder tværgående trafik - og medtager detaljerede tids- og GPS-positionsdata, så du ved nøjagtigt, hvor og hvornår hændelser har fundet sted. Det registrerer nonstop i en kontinuerlig sløjfe og gemmer eventuelle hændelser, hvis de sker. Afspil optagelsen direkte på kørselskameraets display - eller gennemse den på din telefon ved hjælp af Garmin Drive appen.

Automatisk synkronisering af kørselskameraet
Automatisk synkronisering af kørselskameraet forbinder trådløst op til fire Garmin kørselskameraer foran, bagpå og på siderne af køretøjet og giver næsten fuld 360gr dækning. Hvis du gemmer en video på ét kørselskamera, gemmer de andre den også. Brug Garmin Drive appen på din smartphone til at oprette en "billede-i-billede"-video fra to perspektiver på samme tid. Det gør det nemt at dele videoer med venner, forsikringsselskaber eller juridiske myndigheder.

Kør med øget opmærksomhed
Chaufføradvarsler hjælper dig med at holde styr på køretøjer omkring dig. Advarsler om frontkollision og utilsigtet vognbaneskift samt startpåmindelser medvirker til at øge førerens opmærksomhed. Modtag advarsler om placeringen af rødt lys-kameraer og fartkameraer (2) med abonnementsfri opdateringer via Garmin Drive appen.

Del køreturen med Travelapse
Travelapse-funktionen er en nem måde at dele dine oplevelser ved at kondensere timevis af kørsel ned til få minutter med højdepunkter.

Ekstra USB-understøttelse
Den medfølgende dobbelte USB-adapter bevarer muligheden for at oplade telefoner eller andet tilbehør, mens dit kørselskamera strømforsynes. Der medfølger samtidig to strømkabler, der giver mulighed for opadgående (4 m) eller nedadgående (1,5 m) kabelføring.

Øget sikkerhed, når du holder parkeret
Parkeringstilstand overvåger bilens omgivelser, når den er parkeret, og motoren er slukket. Funktionen begynder automatisk at optage, hvis der registreres bevægelse (kræver kabel til parkeringstilstand, sælges separat, professionel installation anbefales)

Indbygget Bluetooth og Wi-Fi
Indbygget Bluetooth og Wi-Fi gør det nemt at se,
redigere og dele optagede medier trådløst i Garmin Drive appen.
  1. Stemmestyring findes på engelsk, fransk, italiensk, spansk, tysk og svensk
  2. Visse forhold kan forringe advarselsfunktionen. Gå til Garmin.com/warnings
  3. for at få flere oplysninger
  4. Advarsler om rødt lys-kameraer og fartkameraer er ikke tilgængelige i alle
  5. områder


Bluetooth navnet og de dertilhørende logoer er registrerede varemærker tilhørende Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug deraf af Garmin foregår under licens

Skærmstørrelse: 2" 320x240 Pixels
Opløsning: 1440P
Visningsområde: 140grader
Batterilevetid: op til 30 minutter
Datakort: Minimum 8GB (Tilkøbes)
Inklusiv holder:Magnetisk
Clarity HDR: Ja

Kassen indeholder:
Garmin Dash Cam 56
Magnetisk holder med lav profil
USB-kabler (4 m og 1,5 m)
Dobbelt USB-strømadapter
Quick guide