Vælg det rigtige bilbatteri


Bilbatteriet skal starte din bil, og hvis du oplever, at din bil ikke vil starte, så er det måske på tide at skifte dit bilbatteri. Batterisvigt er nemlig den primære årsag til startproblemer.

Vi har samlet nogle råd til dig, så du kan vælge det rigtige batteri.

Søg efter bilbatteriet til din bil

Som det første, skal du finde de bilbatterier, der passer til netop din bil via vores nummerplade- og mærkesøgning. Så sikrer du dig, at batteriets dimensioner passer til din bil. Når du har fundet de bilbatterier, der passer til din bil, er der nogle overvejelser, du bør gøre dig, så du vælger det rigtige batteri.

Hvis du bliver præsenteret for flere bilbatterier i din søgning, anbefaler vi, at du tjekker dit nuværende batteri. Du skal tjekke dets dimensioner, koldstartsstrøm og batterikapacitet og vælge netop dét batteri, der matcher dit nuværende batteri.

Har din bil start-stop-funktion?

Hvis din bil ikke har start-stop-funktion, er dette ikke relevant.

De fleste nye biler har indbygget start-stop-teknologi. Alle biler med start-stop-teknikken skal bruge start-stop-batterier. Start-stop-biler er kendetegnet ved, at motoren slår fra, når bilen holder stille eksempelvis i et lyskryds. Selvom bilerne kan køre med et almindeligt batteri, vil dette ikke fungere efter 6-8 måneder. Start-stop-biler kræver avancerede og tilpassede batterier af typen AGM og EFB fra Exide.

AGM-batterier
Exides originale AGM-batterier er udviklet til start-stop-biler med meget energikrævende udstyr som eksempelvis musikanlæg og navigation. De kan tåle mange af- og opladninger, da de har 4 gange større evne til at klare af- og opladninger end standardbatterier.

EFB-batterier
Den anden batteritype til start-stop-biler er EFB-batterier. De er udviklet med den unikke Carbon Boost 2.0, som reducerer brændstofforbruget og reducerer CO2-udledningen. Batterierne er ideelle til kørsel i tæt bytrafik med kørsel i tomgang og mange standsninger. De har et godt strømflow, hvilket gør, at de har en suveræn lademodtagelighed. Dermed reduceres risikoen for motorstop. De er langtidsholdbare og har 3 gange større evne til at klare af- og opladninger end standardbatterier.

3 års garanti

Du får 3 års garanti på alle batterityper hos os.

Sammenlign