Dæk og fælge til din bil hos Danmarks største dækcenter

Skal du have nye dæk og fælge?

 

Thansen.dk er Danmarks største forhandler af dæk og fælge med et kæmpe udvalg og de skarpeste priser på både sommerdæk, vinterdæk, helårsdæk og alufælge. I vores nummerpladesøgning finder du de dæk og fælge, der passer til din bil ved at indtaste nummerpladen eller vælge bilmærke, model og årgang.

Du kan bestille dæk og fælge online og montere på bilen selv. Du kan også booke en montering af os i en af vores butikker. Vi monterer lokalt i en butik i nærheden af dig - også selvom du køber dine nye dæk og fælge online.

Sommerdæk, vinterdæk, trailerdæk og dæk til campingvognen 
Alle vores dæk er inddelt i kategorierne Best Buy og Premium, og de indeholder dæk fra kendte mærker som Continental, Michelin og Nokian. Vi sørger altid for at have et bredt udvalg, så vi kan matche alle dine forventninger og krav til både pris og kvalitet. Kort fortalt har vi fokus på trafiksikre dæk til enhver bil og enhver pung.

Har du brug for mere viden om, hvornår man skal skifte mellem sommerdæk og vinterdæk, hvornår dine dæk er slidt ned og mange andre nyttige informationer om dæk, så læs mere her.

Solide stålfælge eller lækre alufælge?
Hos thansen.dk har vi Danmarks bedste priser på fælge og komplette hjul.

Gå på opdagelse i et stort udvalg af alufælge i et stilrent design. Hvis du søger med din nummerplade i vores nummerpladesøgning, kan du se alle vores fælge på din bil, inden du køber. Vi tilbyder 100% pasningsgaranti, så du er sikker på, at fælgen passer perfekt til din bil. Vi monterer altid dæk på dine fælge og/eller hele hjulet på din bil lokalt i en af vores butikker - uanset om du bestiller online eller ude i butikken. Vi har også en lang række alufælge godkendt til kørsel om vinteren, så du slipper for at skifte til en lidt mere kedelig stålfælg, når sne og sjap rammer landet.

Har du brug for hjælp?
Vi står klar til at vejlede og rådgive dig om køb af dæk og fælge – både i butik og online.
Har du brug for råd og vejledning til køb af dæk eller fælge, så sidder vi altid klar til at hjælpe dig. Når du handler online, har vi et stort hold af eksperter i dæk og fælge siddende klar ved både telefon, chat og e-mail.

Ring til vores dæk- og fælgeksperter på 31 31 31 31 eller start en chat i bunden til højre på hjemmesiden. Eller find din nærmeste butik