OOONO trafikalarm

Fri Fragt

Ved køb over 200,-
OOONO trafikalarm
SLIP FOR FARTBØDER MED OOONO
Med en OOONO Trafikalarm i bilen får du en tydelig alarm 30 sekunder før en fartkontrol. OOONO kræver ikke abonnement.

KUN EN KNAP
OOONO er nem at bruge i dagligdagen. OOONO har kun én knap, som man trykker på, når man passerer en fartkontrol. Med en OOONO får du ikke alarmer ved alle mulige irelevante hændelser, KUN ved fartkontroller. OOONO får info om fartkontroller fra Trafikalarm.dk som er Danmarks mest moderne og populæreste trafik-app. I alt har over 1 mio. dansker downloadet Trafikalarm Appen, der har 250.000 brugere.

INSTALLERING AF APP
Når man har købt OOONO Trafikalarm, downloader man App'en "OOONO CONNECT", som via et enkelt tryk forbinder App og OOONO device. App'en er gratis. Derefter sættes OOONO op i forruden på bilen på et synligt sted. Herefter er man klar til at køre. OOONO forbinder, starter og virker herefter helt uden indblanding.

ADVARER - KUN - MOD FARTKONTROLLER
OOONO er for dig, som ønsker at blive advaret med fartkontroller, men som gerne vil slippe for at skulle huske at starte en App hver gang du skal ud og køre. OOONO starter automatisk og advarer dig KUN imod fartkontroller. Du skal ikke bekymre dig om du får trykket med den rigtige knap, da der kun er én. Man kan ikke gøre noget forkert.

OOONO I DAGLIGDAGEN
OOONO monteres på få minutter, og klare herefter alt, uden du behøver at tænke på noget. Når du begynder at køre, forbinder OOONO til din telefon automatisk og bekræfter forbindelsen med et lille bib. 30 sekunder før du når en fartkontrol i trafikken kommer OOONO med en alarmlyd og tydeligt blå blink, så du kan nå at reagere. Du bekræfter, hvis der er en fartkontrol ved at trykke på OOONO. Den kvitterer med et lille bib. Hvis fartkontrollen ikke er der længere, foretager du dig ikke yderligere. Hvis din OOONO ikke har advaret dig, er det fordi du er første bil på stedet, og æren af at indrapportere fartkontrollen er din.

OOONO VIRKER MED ANDROID & IPHONE
OOONO forbindes til Android telefoner og iPhone telefoner via Bluetooth. Du kan forbinde flere OOONO til samme telefon. Eksempelvis hvis du har flere biler. Flere telefoner kan også forbindes til den samme OOONO, hvis i er flere, der bruger samme bil.
OOONO bruger telefonens dataforbindelse og GPS.
OOONO kan forbinde samtidig med andre Bluetooth enheder. Eksempelvis når du bruger et headset, eller din telefon er forbundet til din bil. Du kan sagtes tale i telefon og streame musik samtidigt med, at OOONO er forbundet.
OOONO kan ikke forbinde til Windows telefoner.

PRAKTISK INFO
Når du skal tage OOONO i brug, skal du først downloade App'en "OOONO Connect" OOONO monteres med to klæbepuder, som er monteret på enheden når du køber den. Hvis du skifter bil, kan du købe et nyt klæbepudesæt, der hvor du har købt din OOONO.

OOONO leveres i en lækker gaveæske, så OOONO er klar til at blive givet væk som gave.

SPECIFIKATIONER:
-Størrelse: Diameter 44 mm, tykkelse 13 mm
-Vægt: 20 gram
-Batteri: CR2450 Lithium knapcelle batteri (forhandles af thansen) -iPhone krav: iOS 9,3 eller nyere
-Android telefon krav: Android 4,4 eller nyere
-Windows telefon krav: Virker ikke med Windows telefoner
Andre købte også