Elektronisk P-skive Park Life Silver

Fri Fragt

Ved køb over 200,-
Elektronisk P-skive Park Life Silver
Den elektroniske P-skive du aldrig skal skifte batteri på!

Park Life er en elektronisk P-skive til den kræsne og kvalitetsbevidste bilist. Park Life er særligt udviklet med strømbesparende komponenter, som gør, at Park Life holder strøm i hele produktets levetid. Det betyder, at du undgår at tænke på batteriskift mindst ti år frem. Park Life opfylder de skrappeste krav til driftssikkerhed, og så er både funktion og design revolutionerende.
Park Life er den eneste elektroniske P-skive på markedet, som holder strøm i mindst ti år, uanset vejrforhold og hvor meget du kører i din bil. Hele idéen er, at du blot skal koncentrere dig om at køre bil, så stiller Park Life automatisk parkeringstidspunktet, når bilen parkeres. Park Life er enkel at indstille og monteres i forruden på kun ti minutter. Med Park Life slipper du for bekymringer om dyre P-bøder mange år frem.
Park Life er allerede tjent hjem ved første undgåede P-bøde. Derfor er Park Life en rigtig god investering.
Park Life registrerer bilens bevægelser og indstiller automatisk P-skiven til det korrekte parkeringstidspunkt. Når du parkerer din bil, stiller Park Life sig automatisk frem til det nærmeste kvarter efter ankomsttidspunktet (ved ankomst 11:37 vil Park Life stille sig til 11:45). Park Life er udviklet af Needit Denmark og designet af den prisvindende danske designer John Sebastian.

Måler kun 10 x 1,5 cm
Godkendt af Trafikstyrelsen med godkendelsesnr. FS29

LANG BATTERILEVETID
Efter længere tids overvejelser om strømkilde, pålidelighed samt respekt for miljøet nåede vi frem til den bedste løsning. Med et særligt forseglet litium-batteri med høj kapacitet og strømbesparende komponenter, sikrer vi lang og bekymringsfri drift, hvor batteriet ikke skal skiftes.

TYDELIGE DISPLAYS
Ved at styre softwaren og optimere komponenterne er det lykkedes at gøre begge displays - udvendigt og indvendigt - mere tydelige og letlæselige. Desuden er inderdisplayet vinklet, så cifrene fremstår endnu tydeligere.

ENKEL BETJENING
Park Life aktiveres ved at knappen på bagsiden roteres på plads med uret. Herefter fungerer den nederste del af knappen som "set" og øverste som "step" (se manual). Knappen kan ikke tages af, og der skal ikke skiftes batteri.

Vilkår for refusion af parkeringsbøder

>>>HTML>>>
<br/><br/>
<strong>ParkOne App</strong>
<br/>
<a
href="https://play.google.com/store/apps/details?id=com.needit.parkone&;pcampaignid=MKT-Other-global-all-co-prtnr-py-PartBadge-Mar2515-1" style="display:inline-block;overflow:hidden;background:url(//play.google.com/intl/en_us/badges/images/generic/da_badge_web_generic.png) no-repeat;width:152px;height:57px;background-size:contain;"></a> <a href="https://itunes.apple.com/dk/app/parkone/id922434487?mt=8"; style="display:inline-block;overflow:hidden;background:url(//linkmaker.itunes.apple.com/assets/shared/badges/da-dk/appstore-lrg.svg) no-repeat;width:135px;height:40px;background-size:contain;margin-bottom:8px;"></a>