Scooter og MC

Vi har mange års erfaring med reparation af scootere, og vi servicerer og reparerer over 10.000 køretøjer årligt. Hos os får du Danmarks bedste eftermarkedsservice. Vi benytter udelukkende originale reservedele eller reservedele af tilsvarende kvalitet.

Service
Du bør altid følge fabrikkens foreskrevne serviceeftersyn på din scooter eller MC. Så ved du, at køretøjet er i forsvarlig stand. Afhængigt af, hvilken servicepakke du har, er der forskellige tidspunkter for service.

Du får altid en sms, når det er tid til service, når du har købt en servicepakke hos os.

Booking af tid til service og reparation
Book tid til service eller reparation hos en af vores mange butikker.

Leje af scooter*
Vi tilbyder udlejning af scootere i alle vores butikker, såfremt du indleverer dit køretøj på et af vores værksteder.

Hvis du har tilkøbt en lille servicepakke i forbindelse med et køb af en scooter hos os, kan du leje en scooter (30 km/t) i alle vores butikker, når din scooter er til reparation eller service hos os. Det koster kun 49 kr. pr. dag. Det er også muligt at tilkøbe en kaskodækning på din lejede scooter til 39 kr. pr. dag.

Hvis du derimod har tilkøbt en stor servicepakke i forbindelse med et køb af scooter hos os, har du mulighed for at leje en scooter gratis i forbindelse med udførelse af service og reparation.

Henvend dig i den butik, hvor din scooter skal repareres eller til service i forbindelse med leje af en scooter.

Vi udlejer desværre ikke andre produkter.

Danmarks billigste priser på service
Vi tilbyder Danmarks bedste priser på servicering af din scooter. Vores værkstedssetup er sammensat med fokus på at give dig service i høj kvalitet til lave priser. Vi tager dig med under hele reparationsforløbet. Vi kontakter dig altid med en pris på en eventuel reparation, inden vi udfører reparationsarbejde på dit køretøj. Husk, at vi også tilbyder forskellige servicepakker, hvor du også kan spare penge.

Vi udfører service og reparation på følgende mærker i alle vores butikker:
- VGA
- SYM
- Benelli
- Keeway
- Heartway
- Marshell
- Bye Bike
- Giantco
- CPI

Vi tilbyder billig ansvarsforsikring
Din nye scooter skal indregistreres i henhold til den gældende lovgivning. Vi tilbyder dig en ekstraordinær ansvarsforsikring fra If forsikring fra kun 1101 kr. i årlig præmie, når du køber en scooter hos os. Ønsker du et andet forsikringsselskab, er vi naturligvis også behjælpelige med at få din scooter forsikret der.

OBS! Vi tilbyder ikke kaskoforsikring.

Læs mere om vores knallertforsikring her.
Hvis du har spørgsmål til din IF forsikring, du har købt med en scooter hos os, kan du få hjælp på www.minscooter.dk.
If Skadeforsikring, Stamholmen 159, 2650 Hvidovre er medlem af Garantifonden for skadeforsikringsselskaber.