Betingelser thansens nyhedsbrev

 

Samtykke til thansens nyhedsbrev

 

Ved at udfylde formularen og trykke ”Tilmeld nyhedsbrev” afgiver du dit samtykke til, at T. Hansen Gruppen A/S (CVR nr. 15242485), herefter kaldet thansen, må behandle dine oplysninger, med det formål at tilsende dig nyhedsbreve og servicebeskeder.

 

Ved at tilmelde dig, kan du fremover modtage nyheder og informationer om thansens produktsortiment, herunder tilbud, konkurrencer og events på mail eller sms. Du modtager kun henvendelser fra thansen, men det kan indeholde informationer fra og om vores samarbejdspartnere.

 

Personoplysninger behandles fortroligt. De data, der indsamles, placeres på en sikker server i en database, hvor kun relevante medarbejdere i thansen og vores samarbejdspartner Klaviyo har adgang.

 

Dine oplysninger bliver ikke solgt til 3. part med henblik på markedsføring af andre virksomheder og deres produkter, men kan i særlige tilfælde deles med relevante samarbejdspartnere, med henblik på at øge relevansen af nyhedsbrevenes indhold.

 

Har du spørgsmål til eller ønsker du at læse mere om behandlingen af dine personoplysninger, herunder dine rettigheder og klagemulighed, kan du orientere dig i thansens privatlivspolitik, som altid er tilgængelig på hjemmesiden under domænet www.thansen.dk.

 

Du vil til enhver tid have mulighed for at trække dit samtykke tilbage, hvis du ikke ønsker at modtage informationer fra os, tryk blot på ”afmeld nyhedsbrev” nederst i mailen, eller send en mail til persondata@thansen.dk

 

 

1. version 02-12-2019

Sammenlign