Betingelser thansens nyhedsbrev

Hvad afgives der samtykke til?
Ved at tilmelde dig, kan du fremover modtage nyheder og informationer om thansens produktsortiment, herunder tilbud, konkurrencer og events på mail, sms eller notifikationer. Du modtager kun henvendelser fra thansen, men det kan indeholde informationer fra og om vores samarbejdspartnere.

Hvordan afgives samtykke?
Hvis du kan acceptere betingelserne, udfylder du dine kontaktoplysninger, og sætter du kryds i ”JA TAK”, hvorefter du modtager en mail til bekræftelse. Når dette er gjort, har du givet samtykke til, at T. Hansen Gruppen A/S (CVR-nr. 15242485), herefter kaldet thansen, må behandle dine oplysninger, med det formål, at tilsende dig nyhedsbreve og servicebeskeder – vær opmærksom på, at du minimum skal være fyldt 15 år.

Månedlig lodtrækning
Vi vil gerne gøre lidt ekstra for vores trofaste modtagere. Derfor trækker vi lod om 3 gavekort til en værdi á 500 kr. stykket til brug i en valgfri thansen-butik. Gevinsten kan ikke ombyttes til kontanter, og du deltager automatisk når du er tilmeldt nyhedsbrevet.

Hvordan behandles personoplysningerne?
Personoplysninger behandles fortroligt. De data, der indsamles, placeres i en database på en sikker server, hvor kun relevante medarbejdere i thansen, og vores betroede samarbejdspartnere, har adgang.

Har du spørgsmål eller ønsker at læse mere om behandlingen af dine personoplysninger, herunder videregivelse og sletning af data samt dine rettigheder og klagemuligheder, kan du finde informationerne i vores privatlivspolitik, som altid er tilgængelig på hjemmesiden.

Hvordan afmelder jeg mig?
Hvis du ikke ønsker at modtage informationer fra os, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig nederst i nyhedsbrevet, eller sende en mail til persondata@thansen.dk

 

 

Version 2

Opdateret 02. juni 2020

Sammenlign