Betingelser for nyhedsbrev

Hvad afgives der samtykke til?
Når du afgiver samtykke til at modtage nyhedsbreve, accepterer du at modtage direkte elektronisk markedsføring, og kan fremover modtage nyheder og informationer om thansens produktsortiment, herunder tilbud, konkurrencer og events på mail, sms, notifikationer, samt målrettet markedsføring på nettet og sociale medier (Facebook, Instagram og Google). Du modtager kun henvendelser fra thansen, men det kan indeholde informationer om produkter fra vores samarbejdspartnere, som du kan købe hos os.

Medlemsfordele og betingelser
Ud over at du står forrest i køen til at modtage nyheder og informationer fra thansen, deltager alle der har afgivet samtykke, automatisk i lodtrækning om 3 gavekort á 500kr/stk. til brug i en valgfri thansen butik. Når vinderne skal trækkes, anvender vi teknologi/software til automatisk afgørelse, og der er dermed ikke mennesker indblandet i selve lodtrækningen. Såfremt du ikke ønsker at deltage kan du kontakte os på nedenstående kontaktoplysninger. Vær opmærksom på at du minimum skal være fyldt 15 år for at modtage nyheder og informationer fra os, samt deltage i konkurrencer. thansen har ret til at ændre medlemsvilkårene med en måneds varsel. Ændringerne vil blive sendt til den mailadresse, som du har oplyst ved tilmeldingen.

Hvordan afgives samtykke?
Hvis du kan acceptere betingelserne, udfylder du dine kontaktoplysninger, og sætter kryds i "JA TAK", hvorefter du modtager en mail til bekræftelse. Når dette er gjort, har du givet samtykke til, at thansen må sende dig nyhedsbreve, sms, notifikationer, trække vindere af konkurrencer samt sende målrettet markedsføring på nettet og sociale medier (Facebook, Instagram og Google).

Hvordan afmelder jeg mig?
Hvis du ikke ønsker at modtage direkte elektronisk markedsføring fra os, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig nederst i nyhedsbrevet, eller sende en mail til persondata@thansen.dk. Hvem er ansvarlig, og hvordan behandles personoplysningerne? T. Hansen Gruppen A/S (CVR-nr. 15242485), også kaldet thansen, er dataansvarlig. Har du spørgsmål eller ønsker at læse mere om behandlingen af dine personoplysninger, herunder videregivelse og sletning af data samt dine rettigheder og klagemuligheder, kan du finde informationerne i vores privatlivspolitik, som altid er tilgængelig på hjemmesiden, eller sende en mail til persondata@thansen.dk

"JA TAK"
Jeg vil gerne via e-mail, sms og sociale medier (Facebook, instagram og Google), modtage direkte markedsføring og nyheder om T. Hansen Gruppen A/S produkter, herunder tilbud, konkurrencer og events. Jeg er informeret om at afgivelse af dette samtykke er en betingelse for at modtage nyhedsbreve, og at jeg til enhver tid kan trække dette samtykke tilbage direkte i via nyhedsbrevet eller ved at kontakte thansen på persondata@thansen.dk.

Version 2
Opdateret 08. februar 2021