Træning & motion - løb, spinning

Udstyr til træning, spinning og løb

Når du skal træne, er det vigtigt, at du har det rigtige udstyr. Hos thansen finder du både udstyr til løb, cykling, spinning og andre former for træning. Du finder også høretelefoner og mobiletuier til iPhones, så du nemt kan lytte til din yndlingsmusik, imens du træner. Hvis du skal ned i dit lokale træningscenter, får du også brug for en lås til garderobeskabet. Du kan også holde øje med din puls under træningen med en pulsmåler med Bluetooth. For at få det maksimale ud af din træning kan du også få brug for energigel, energibar/ proteinbar / sportsbar, energidrikke og energipulver. Ingen træning uden vand. Du får derfor også brug for en drikkedunk/drikkeflaske.

Løb
Når du løbetræner, får du god motion. Hvis du skal yde dit maksimale under løb, er det vigtigt, at du er klædt godt på. Når du løber, er det svært at undvære en let, svedtransporterende løbetrøje og et par løbebukser eller løbeshorts. Hvis du løber om vinteren, kan du beskytte dine ører, pande og hals mod kulden med en løbehue, pandebånd eller halsrør/halsedisse. Når du skal vælge løbehandsker er det vigtigt, at de er svedtransporterende. Du kan også med fordel vælge vandtætte handsker, så du er forberedt på både sne og regn.

Spinning
Spinning er en meget effektiv træningsform, og med de rigtige spinningsko og en let og åndbar cykeltrøje kan du få det maksimale udbytte ud af din træning. Cykelskoene findes med klikpedaler, så du kan klikke dine fødder fast til cyklens pedaler. Det betyder, at du kan overføre maksimal kraft til dit tråd. Hvis du vælger at leje spinningsko i dit lokale træningscenter, kan det godt blive dyrt i længden. Det er derfor billigere at købe cykelskoene fra starten. Vi har også klamper til pedalerne. 

Sammenlign