Fritid

Alt til fritid

Her finder du et stort udvalg af fritidsudstyr. Vi har alt lige fra udstyr til skiferien, outdoor, fiskeri, grill, træning, rejser og festival samt en udendørs spa. Trænger du til et frirum fra hverdagens gøremål? Så har vi udstyret, der kan hjælpe dig på vej. 

Skiudstyr til hele familien
Vi har et kæmpe udvalg af skiudstyr og tilbehør til hele familien, så I kan blive helt klar til skiferien – uanset hvilket vejr, I møder. For at undgå skader på turen, er det vigtigt, at sikkerheden er i orden, og at I har det rigtige udstyr. Du finder eksempelvis skihjelme, skibriller, rygbeskyttere, skihandsker, skistrømper og skiundertøj.

Alt til en tur ud i det fri
Elsker du naturen, og skal du en tur ud i det fri? Skal du overnatte i et shelter eller telt? Eller skal du måske på trekking i et naturskønt område i skoven? Vi har et stort udvalg af outdoorudstyr. Du finder alt lige fra taburetter, tændstål, bestik, vandtætte tasker, myggenet, myggelys, gaskogeblus, insektlamper, pandelygter, lommelygter, liggeunderlag, soveposer og teltpløkker. Vi har til både korte og længere ture med forskellig slags oppakning.

Festival
Har du bestilt billet til din næste festival? For at få den bedste festivaloplevelse, er det vigtigt, at du ikke mangler noget. Hos os finder du udstyr såsom telte, liggeunderlag, soveposer, luftmadrasser, festivalstole, batterier, lommelygter, kølebokse, solbriller og ørepropper. Hvis regnen melder sig, finder du også ponchoer og vandtætte og vindtætte regnsæt.

Skal du ud og rejse? Eller på fisketur?
Hos os finder du kuffertmærker, nakkepuder, bagagelåse, rejseadaptere, powerbank og tasker i forskellige størrelser. Så kan du blive klar til din næste rejse.

Skal du ud og fiske? Vi har både fiskestænger, fiskenet og andet udstyr til din fisketur.

Få mere sjov i hverdagen
Vil du gerne hygge dig med vennerne eller have lidt mere sjov i dagligdagen? Så kan du blandt andet finde løbehjul, el-løbehjul, el-skateboard, fjernstyret bil (Monster truck) og el-motorcykel hos os.

Træning og motion
Det er vigtigt at have det rigtige udstyr, når du skal træne. Hvad enten du skal løbe, cykle eller til spinning. Vi har alt lige fra løbebluser, løbebukser, cykelsko med klikpedaler, cykeltrøjer, drikkedunke og høretelefoner.