High5 Proteinbar Chocolate 50 gram

Varenummer 8976

Information

High5 Proteinbar er en praktisk kilde til protein og kulhydrat med en let tekstur og god smag, hvilket gør den let at spise efter hård træning. Ingredienserne i denne videnskabeligt formulerede blanding af protein og kulhydrater fremmer genopretning af normal muskelfunktion efter træning og bidrager til vækst og vedligeholdelse af muskelmasse.

Muskler bliver ømme og stive, når de stresses under træning. Udtømning af muskelglykogen (musklernes kulhydratdepoter) kan forringe muskelfunktionen, hvilket resulterer i træthed og nedsat træningsevne. De unikke former for protein og kulhydrat i Recovery Bar vælges for at sikre, at du kommer dig efter intens langvarig træning og er klar til at udføre på din næste træningssession.
  • Højt proteinindhold til muskelvækst og vedligeholdelse
  • 24 g kulhydrat
  • Med chokoladebelægning for en god smag
  • Velegnet til vegetarer
  • Indhold: 50 g bar
  • Recovery Bar er designet til at blive taget EFTER træning.


Ingredienser: Mælkeprotein, glukosesirup, mælkechokolade 20% (sukker, kakaosmør, helmælkspulver, kakaomasse, emulgator (sojalecithin), naturlige smagsstoffer), invertsukkersirup, sojaprotein, kakao med lavt fedtindhold, sukker, sojaolie, kakao Smør, naturlige aromaer, helmælkspulver, kakaomasse, salt, emulgator (sojalecithin)

Specifikationer

Specifikationer: High5 Proteinbar Chocolate 50 gram
Specifikationer: High5 Proteinbar Chocolate 50 gram
Varenummer8976
EAN5027492003826
Mærke HIGH5
Varetype Proteinbar
Energi Barer