High5 Energipulver m. koffein Citrus 2,2 kg.

Varenummer 8947

Information

High5 Energy Source Plus er en energidrik indeholdende koffein. Testvinder i magasinet aktiv træning 6/2016. Energidrikken indeholder kulhydrater, som er brændstof til dine muskler, og for at yde det optimale under din træning, er dette nødvendigt at indtage. Ved at tilføre fruktose, som kan optages direkte i en mængde på 30 gram pr. time, har man forbedret kulhydratoptagelsen til 90 gram pr. time, en forbedring på 50% af energien til dine muskler. Samtidig med den øgede optagelse af kulhydrater forbedres optagelsen af væske også med 40%. Den øgede væskeoptagelse betyder, at væsken transporteres hurtigere væk fra mavesækken og mindsker derfor risikoen for maveproblemer.

Anvendelse
Du kan anvende koffeindrikken uanset om du er motionist eller professionel, og dermed er energidrikken ideel til både træning og konkurrencer. Energidrikken har kun naturlige smagsvarianter. Når du har energidrik med på din træning, hjælper det til, at du ikke dehydrerer i løbet af dit træningspas.

Specifikationer
2,2 kg.
Indeholder koffein (60 mg./liter)
Let og frisk citrussmag
EnergySource 2:1
Ingen kunstige smagsstoffer
Ingen konserveringsmidler
Ingen kunstige farvestoffer
Ingen kunstige sødemidler
Måleske medfølger
Blandingsforhold: 46 gram til 500 ml. (ca. 2 måleskeer)

Kvalitetsniveau
High5 er gennemtestet, dels på egne laboratorier, men også på fødevarelaboratorier i ind-og udland. Desuden er High5 produkter hele tiden holdt op mod de gældende antidoping regler. Det danske cykellandshold og CULT Energy Vital Water anvender dagligt High5s produkter både til træning og konkurrence.

Specifikationer

Specifikationer: High5 Energipulver m. koffein Citrus 2,2 kg.
Specifikationer: High5 Energipulver m. koffein Citrus 2,2 kg.
Varenummer8947
EAN5027492004021
Mærke HIGH5
Varetype Energy Pulver
Energi Pulver