Beklædning

Hold dig varm med et åndebart og kilmaregulerende undertøjssæt i ekstra slidstærk kvalitet. 

Bliv varmt klædt på

Du kan blive varmt klædt på til skituren med skihandsker, skistrømper, skiundertøj, ørevarmere, halsrør og meget mere.

Hold fingrene varme og tørre
Du finder slidstærke, vandtætte/-afvisende og åndbare skihandsker i forskellige størrelser. Så undgår du kolde og våde fingre. Uanset om du er til 5-fingrede eller 3-fingrede skihandsker, så har vi lige netop de handsker, du søger. De 5-fingrede handsker giver dig fuld mobilitet, så du lettere kan holde om skistavene, hvorimod de 3-fingrede skihandsker, som minder om et par luffer, giver dig ultimativ varme til hænderne. Ved de 3-fingrede handsker sidder tommelfinger og pegefinger for sig selv, mens resten af fingrene er samlet.

Beskyt dit ansigt og hals
Hvis du vil undgå kolde ører og hals, kan du også finde et udvalg af ørevarmere, pandebånd, ansigtsmasker, halsrør (halsedisser) og windbreakers i forskellige størrelser. Så er du godt beskyttet mod frost og kulde.

Hold fødderne varme og tørre
Vores varme og forstærkede skistrømper er svedtransporterende, så dine fødder forbliver tørre – også selvom du bruger skisokkerne meget. Du finder også uldsokker lavet af merinould, som sikrer, at dine fødder altid er varme, og de kradser ikke. Skistrømperne fås til både børn og voksne.

Hold kroppen varm
Vores åndbare og elastiske skiundertøj består af 2-delt sæt med skiundertrøje og skiunderbukser. Skiundertøj sikrer, at du holder varmen og samtidig forbliver tør i de mange aktive timer, du står på ski. Skiundertøj findes til både børn, herrer og damer.

Du kan også holde varmen, og undgå kolde hænder og fødder, med hånd- og fodvarmere (warmers).