Mountainbike 2920 29" (M) 2X10 Deore sort 48cm

Varenummer 112948201

Information

*Endnu en højtydende MTB, som er klar til terræn, og til en pris som er latterlig lav, er nu klar til de danske grusveje og skovspor*

Med en 2920 MTB får du en cykel med et udstyrsniveau, som klarer selv de mest krævende opgaver.
Shimano Deore M6000 bagskifter med RD+ funktion, som giver kæden ro og stabilitet under hård kørsel, leverer kontante skift mellem alle ti klinger - hver gang du skifter!
Kassetten på 11-42 tænder sikrer dig en bred vifte af forskellige gearkombinationer, og Shimano Deore M6025 forskifteren til hurtige og kontante skift mellem de to frontklinger, sikrer at du ikke misser et gearskifte! SR Suntour XCM kranksættet og KMC X-10 kæden får hele gearmekanismen til af forløbe som en leg, og skulle du komme ud for en situation hvor du hurtigt skal nedbremse, Klarer de hydrauliske bremser fra Tektro, med lethed opgaven.

Det flotte og lette aluminiumsstel er malet sort med matte nuancer, og foran sikrer SR Suntour XCM SS15 forgaflen dig en behagelig kørsel. Skulle du bevæge dig ud på landevejen, kan den fjernbetjente lock-out mekanisme låse forgaflen fast, så du får en mere stiv og kontant kørsel.

Sadelpind, frempind og styr er lavet i aluminium.

Stelstørrelse:

48cm | M | 19"

Har du spørgsmål til vores nye 2920, så ring gerne til os på telefon 31 31 31 31.

Fremstillet efter ISO 4210 standarden for cykler

Leveres 90% samlet - Samling kan tilkøbes
Du skal kun montere forhjulet, sadel, pedaler og styr så er du kørende.

Tilbehør

Specifikationer