Cykler

 

 

Cyklen til dig

Med et af Danmarks bredeste cykelsortimenter, tilbyder vi cykler inden for alle cykeltyper såsom citybikes, MTB-, racer-, dame- og herrecykler samt elcykler. Uanset om det er til og fra arbejde eller kørsel i stier eller skove, så har vi cyklen, der matcher dine behov.

Hvilket udstyr skal du bruge?
Vi anbefaler altid brug af cykelhjelm. Vi tilbyder et bredt sortiment af cykelhjelme til både voksne og børn. Det er også vigtigt at tilkøbe følgende udstyr, hvis det ikke er med som standardudstyr: lås, lygter, skærme, støtteben og bagagebærer

Vi har et kæmpe udvalg af udstyr til både din cykel, dig selv og dine børn. At få en cykel handler ikke kun om den tohjulede, men også om, at udstyret er i orden. Så du får netop den cykel, du drømmer om. Vi har alt lige fra reservedele og udstyr såsom pedaler, kurve, dæk og slanger til cykeltøj, cykelsko samt cykelværktøj og -pleje. 

Vores X-Zite-cykler - robuste og sikre
Vores slidstærke X-Zite-cykler er udviklet af cykelentusiaster og fagfolk, som kender alt til cyk­lens DNA. Hver eneste del er nøje udvalgt og testet. Hver cykel er tilpasset danske forhold, og de er godkendt efter de nyeste EU-standarder, hvor de har gennemgået en lang række kvalitetstests. For at opnå den højeste kvalitet og holdbarhed, har vi valgt at benytte gearsystemer fra Shimano, som er en af verdens førende producenter. 

Samling af din cykel
Alle vores cykler leveres som standard delvist samlet. Hvis du gerne vil være kørende lige fra butikken, samler vi gerne din cykel for dig. Det betyder, at vi samler din nye cykel, så du kan blive sikkert og hurtigt kørende. Det gælder kun cykler købt hos os. Du kan også tilkøbe montering af ekstraudstyr såsom skærme, lås og lygter. 

Er din nye cykel købt uden samling, så skal du typisk selv montere dele som styr, pedaler, sadel og reflekser. Bremser og gear skal endvidere justeres, før du er sikkert kørende. Der medfølger en udførlig samlevejledning til alle vores cykler.

Reparation og montage
Vi foretager alle typer reparationer af cykler, som er købt hos thansen. Vi har en erfaren cykelansvarlig i alle vores butikker, som står klar til at hjælpe dig. Du kan altid tilkøbe montering af reservedele og/eller udstyr på din cykel, hvis den er købt hos os.

Du får desuden 20 års garanti på stelbrud på alle vores X-Zite-cykler.