El-cykel Deluxe Plus Ananda center motor 36V-11,6Ah 7-gear grøn

Varenummer 162850075

Information

Luksuriøs og komfortabel el-cykel, med centermotor, skivebremser, praktisk lav indstigningshøjde og affjedring i både sadelpind og forgaffel

Deluxe Plus har centermotor, som yder en helt suveræn køreoplevelse. Motoren reagerer lyn hurtigt, når der trædes i pedalerne og tilpasser sin hjælpekraft meget flydende. Køreoplevelsen er noget helt særligt og tåler ingen sammenligning med el-cykler der har in-wheel motor - Deluxe Plus skal opleves og prøves.

Suveræn affjedring gør denne cykel yderst komfortabel, selv på lange cykelture. Hårdheden på den affjedrede sadelpind kan justeres, så den passer til lige netop dine behov, samtidig med, at den støddæmpende forgaffel fra Zoom, beskytter dine håndled og skuldre mod stød fra ujævnheder i vejen.

El-cykel med kraftigt aluminiumsstel med batteri integreret i stellet, hvilket er med til at give cyklen et elegant udtryk. Justerbar frempind i aluminium, kvalitets sadel fra Selle Royal og ergonomiske greb, sikrer en yderst behagelig kørekomfort. Cyklen er udstyret med kraftigt justerbart støtteben, kvalitets antirust kæde fra KMC, bagagebærer i aluminium, dobbeltbundede aluminiums profilfælge med rustfrie eger, styr- og sadelpind i aluminium.

7 indvendige Shimanu nexus gear, er med til at gøre cyklen driftsikker og kræver minimal vedligehold.

Shimano hydraulisk skivebremse for og bag sikrer en effektiv og kontrolleret nedbremsning.

Der er fastmonteret LED for og baglygte, som er tilsluttet el-systemet. Lyset tændes via kontakt på styret, og kører over cyklens batteri, så du altid har strøm på dine lygter.

Man kan få hjælp til at cykle på 5 hjælpe niveauer, og løber cyklen tør for strøm, kan man sagtens cykle videre som på en almindelig cykel. Derudover findes også en gå-funktion, hvor motoren ved tryk på en knap vil trække cyklen med 6 km/t., så man kan trække cyklen uden brug af egen kraft. Dette er en yderst nyttigt hjælpefunktion, når du skal skubbe cyklen op ad en bakke eller lignende.

Cyklen er udstyret med et kraftig 36 volt Li-Ion batteri med en kapacitet på hele 11,6Ah. Batteriet har smart BMS, som passer godt på at dit batteri ikke over- eller underlades.
Batteriet er fastlåst på cyklen, for at sikre det imod tyveri. Det kan oplades imens det sidder monteret på cyklen, eller du kan tage batteriet ud og oplade det, hvor end du ønsker.
En fuld opladning tager ca. 4-6 timer og giver hjælp til at cykle helt op til 75 km (afhængigt af vægt, terræn, temperatur og hjælpe ydelsesniveau).

På det styrmonterede multifunktions display kan du aflæse batteriindikator, speedometer, hjælpe niveau, trip tæller + ODO (samlet distance), belysning og gå-funktion.

El-cyklens motor slår automatisk fra, når din fart overstiger 25 km/t, eller når du holder op med at træde i pedalerne. Begge ting er et dansk lovkrav.

El-cyklen er "Made in Germany" - kvaliteten er helt i top.

Godkendt 2A-oplader medfølger.

Leveres 90% samlet.

Brugermanual

Specifikationer

Specifikationer: El-cykel Deluxe Plus Ananda center motor 36V-11,6Ah 7-gear grøn
Specifikationer: El-cykel Deluxe Plus Ananda center motor 36V-11,6Ah 7-gear grøn
Varenummer162850075
EAN5710247500557
Mærke X-ZITE
Varetype Cykel
Model Deluxe Plus
Farve Grøn
Type Elcykel
Type Elcykel City
Type Elcykel dame
Stel
Materiale Aluminium med 20 års garanti mod stelbrud
Gear
Antal gear 7
Indvendig/udvendig gear Indvendige gear
Model Shimano Nexus
Størrelse
Hjulstørrelse 28 "
Stelhøjde 50 cm
Bremser
Forbremse Shimano hydraulisk skivebremse
Bagbremse Shimano hydraulisk skivebremse
Udstyr
Forgaffel Suntour NEX-E25 støddæmpet
Skærme Ja
Bagagebærer Ja
Sadelpind ZOOM aluminium 350mm 27,2mm affjedret
Frempind Justerbar aluminium
Styr Aluminium
Støtteben Ja
Ringeklokke Ja
Kæde KMC
Dæk CST 28 x 2,0 Punkteringsbeskyttelse og refleks
Vægt 26 kg
Lys LED fastmonteret for/bag
Motor / batteri / lader
Motortype Ananda P203 36V-250W center motor
Motorydelse (NM) 70
Batteri 36V-11,6Ah (417,60Wh) Li-Ion med BMS
Rækkevidde Op til 75 km
Lader 2A