El-cykel Comfort Plus 36V-11,6Ah 7-gear antracit sort

Varenummer 162850074

Information

Solid og komfortabel el-cykel, med praktisk lav indstigningshøjde og affjedring i både sadelpind og forgaffel

Suveræn affjedring gør denne cykel yderst komfortabel, selv på lange cykelture. Hårdheden på den affjedrede sadelpind kan justeres, så den passer til lige netop dine behov, samtidig med, at den støddæmpende forgaffel fra Zoom, beskytter dine håndled og skuldre mod stød fra ujævnheder i vejen.

El-cykel med kraftigt aluminiumsstel med batteri integreret i stellet, hvilket er med til at give cyklen et elegant udtryk. Justerbar frempind i aluminium, kvalitets sadel fra Selle Royal og ergonomiske greb, sikrer en yderst behagelig kørekomfort. Cyklen er udstyret med kraftigt justerbart støtteben, kvalitets antirust kæde fra KMC, bagagebærer i aluminium, dobbeltbundede aluminiums profilfælge med rustfrie eger, styr- og sadelpind i aluminium.

7 indvendige Shimanu nexus gear, er med til at gøre cyklen driftsikker og kræver minimal vedligehold.

Der er fastmonteret LED for og baglygte, som er tilsluttet el-systemet. Lyset tændes via kontakt på styret, og kører over cyklens batteri, så du altid har strøm på dine lygter.

Man kan få hjælp til at cykle på 5 hjælpe niveauer, og løber cyklen tør for strøm, kan man sagtens cykle videre som på en almindelig cykel. Derudover findes også en gå-funktion, hvor motoren ved tryk på en knap vil trække cyklen med 6 km/t., så man kan trække cyklen uden brug af egen kraft. Dette er en yderst nyttigt hjælpefunktion, når du skal skubbe cyklen op ad en bakke eller lignende.

Motoren, som sidder i forhjulet, har en ydelse på 250W. Den får dig problemfrit frem i modvind og er en behagelig hjælp, især på længere ture og op ad bakke.

Cyklen er udstyret med et kraftig 36 volt Li-Ion batteri med en kapacitet på hele 11,6Ah. Batteriet har smart BMS, som passer godt på at dit batteri ikke over- eller underlades.
Batteriet er fastlåst på cyklen, for at sikre det imod tyveri. Det kan oplades imens det sidder monteret på cyklen, eller du kan tage batteriet ud og oplade det, hvor end du ønsker.
En fuld opladning tager ca. 4-6 timer og giver hjælp til at cykle helt op til 75 km (afhængigt af vægt, terræn, temperatur og hjælpe ydelsesniveau).

På det styrmonterede multifunktions display kan du aflæse batteriindikator, speedometer, hjælpe niveau, trip tæller + ODO (samlet distance), motoreffekt, belysning og gå-funktion.

El-cyklens motor slår automatisk fra, når din fart overstiger 25 km/t, eller når du holder op med at træde i pedalerne. Begge ting er et dansk lovkrav.

El-cyklen er "Made in Germany" - kvaliteten er helt i top.

Godkendt 2A-oplader medfølger.

Leveres 90% samlet.

Brugermanual

Specifikationer

Specifikationer: El-cykel Comfort Plus 36V-11,6Ah 7-gear antracit sort
Specifikationer: El-cykel Comfort Plus 36V-11,6Ah 7-gear antracit sort
Varenummer162850074
EAN5710247493033
Mærke X-ZITE
Varetype Cykel
Model Comfort Plus
Farve Antracit sort
Type Elcykel dame
Type Elcykel City
Type Elcykel
Stel
Materiale Aluminium med 20 års garanti mod stelbrud
Gear
Antal gear 7
Indvendig/udvendig gear Indvendige gear
Model Shimano Nexus
Størrelse
Hjulstørrelse 28 "
Stelhøjde 50 cm
Bremser
Forbremse V-Bremse
Bagbremse Fodbremse
Udstyr
Forgaffel ZOOM 730P AMS støddæmpet
Skærme Ja
Bagagebærer Ja
Sadelpind ZOOM aluminium 350mm 27,2mm affjedret
Frempind Justerbar aluminium
Styr Aluminium
Støtteben Ja
Ringeklokke Ja
Kæde KMC
Dæk CST 28 x 2,0 Punkteringsbeskyttelse og refleks
Vægt 23,5 kg
Lys LED fastmonteret for/bag
Motor / batteri / lader
Motortype 36V-250W i forhjul
Motorydelse (NM) 45
Batteri 36V-11,6Ah (417,60Wh) Li-Ion med BMS
Rækkevidde Op til 75 km
Lader 2A
Dimensioner
Længde 1890
Bredde 660