Saphe Drive trafikalarm

Varenummer 42593

Information

Saphe Drive er en lille revolution inden for trafikalarmer. Den hjælper dig ikke kun med at undgå fartbøder, den øger også din sikkerhed og reducerer den tid, du bruger i trafikken.

Funktioner
Undgå fartbøder og ulykker
Starter automatisk via bluetooth og app
Skærmen gør det nemt at sikre, at enheden er "tændt" og forbundet Virker i udlandet og får data fra +100.000 faste fartkameraer i hele verden Saphe Drive dækker alle fartkameratyper - både faste og mobile I udlandet advarer Saphe Drive dig om strækningskontrol og trafiklyskameraer Crash Detect opretter automatisk alarm til andre brugere ved egen ulykke Forbedret lydindstillinger med mulighed for personlig tilpasning Speedometer, så du altid har øje på din fart
Alarm ved bil i nødspor, skolevej og ulykke øger din sikkerhed i trafikken Opdateres løbende med nye funktioner
Genopladeligt batteri med lang batteritid - nok til ca. 350 køretimer (ca. tre måneders brug)

Tydelig skærm med visning af alarmikoner
Det flotte og enkle display viser ved hjælp af simple ikoner, hvad du bliver advaret mod. Hvad enten det er et fast eller mobilt fartkamera, en ulykke eller en helt tredje alarm.
Du får også en præcis indikation af afstanden til den pågældende hændelse, du bliver advaret mod. Displayet giver ubegrænsede muligheder for løbende at tilføje nye alarmtyper og advarsler.

Danmarks største trafikfællesskab
Med Saphe Drive bliver du en del af Danmarks største trafikfællesskab med over 800.000 brugere. Det store fællesskab giver dig Danmarks bedste dækning og muliggør hurtig og effektiv kommunikation mellem trafikanter - kommunikation, der kan gøre en verden til forskel og medvirke til at nedbringe antallet af ulykker i trafikken.

Saphe Drive giver dig fordele, som andre apps ikke kan tilbyde - tydelige alarmer og simpel betjening, uanset indstillingerne på din telefon, og så er den helt lovlig at bruge. Den automatiske opstart når du kører af sted og det lave strømforbrug, er med til at sikre dig en god oplevelse.

Eneste trafikalarm med alle typer fartkameraer
Saphe er den eneste trafikalarm i Danmark, der understøtter alle typer af trafikkameraer. Udover alarmer på faste og mobile fartkameraer får du alarm ved trafiklyskamera. Saphe understøtter Strækningskontrol. Permanent strækningskontrol blev i oktober 2019 vedtaget på Storebæltsbroen og i Øresundstunnelen.

Alarmtyper
Fast fartkamera
Mobilt fartkamera
Ulykke
Fare på vejen
Bil i nødspor
Skolevej
Strækningskontrol
Trafiklyskamera

Sådan kommer du i gang
Det eneste, du behøver at gøre, er at parre din nye Saphe-enhed med din smartphone første gang du skal bruge den. Herefter kører alt automatisk - såfremt Bluetooth er tændt på din telefon.

Bluetooth
- Saphe forbindes via Bluetooth
- Bluetooth tillader flere forbindelser samtidig, men altid kun en bruger afgangen.
- Saphe Drive virker også, når du taler i telefon og hører musik via Bluetooth

Flere biler - flere brugere
- Saphe Drive kan parres med flere telefoner, men altid kun en bruger afgangen.
- En telefon kan parres med flere Saphe-enheder (én i hver bil)

Betjening og alarmer
- Saphe betjenes helt uden at fjerne fokus fra trafikken - Saphe Drive har tre knapper til at indrapportere og godkende fartkontrol og ulykke/fare
- Den indbyggede højttaler giver en klar sirenelyd, når du får en alarm - Højttaleren er uafhængig af telefonens lydindstillinger

Installation
- Saphe Drive bør monteres inden for syns- og rækkevidde for optimal brug, f.eks. på forruden eller instrumentpanelet
- Saphe Drive kommer med monteringssæt
- For at forbinde Saphe Drive til din smartphone skal du downloade appen: "Saphe Link"

SPECIFIKATIONER
- Størrelse: 65 x 38 x 10 mm
- Vægt: 32 g
- Skærm: 1,54" e-paper
- Batteri: Genopladelig Lithium-ion
- iPhone: IOS 11.0 eller nyere
- Android: 4.3 eller nyere
- Windows Phone: Ikke understøttet
- Opladning: Cirka 3-4 gange årligt

Tilbehør

Alternativ