Navigation Garmin DriveSmart 65 MT-D Europe

Varenummer 30785

Information

For chauffører, der elsker at opleve nye eventyr på deres ture, er Garmin DriveSmart 65 GPS-bilnavigatoren den ultimative rejsekammerat. Med enkle menuer og letlæselige kort kan du med Garmin DriveSmart 55 se sving for sving-vejledning med et blik på den skarpe 5.5", kant til kant-touchscreen med høj opløsning. Garmin Live Traffic via Drive appen og kortopdateringer er inkluderet sammen med nyttige chaufføradvarsler, som fremmer sikrere kørsel.

Had ikke trafikken, undgå den
Styr uden om trafikpropper, eller undgå dem helt med rettidige advarsler, der foreslår alternative ruter, hvor du kan styre uden om vejarbejde eller trafikulykker længere forude. Live-trafikoplysninger (2) er tilgængelige, når du parrer med din telefon.

Stemmeaktiveret navigation
Sig "OK, Garmin", og din Garmin DriveSmart 65 lytter til dine stemmekommandoer og navigerer derhen, hvor du ønsker.

Få bedre køreture med TripAdvisor
Se TripAdvisor bedømmelser af hoteller, restauranter og seværdigheder langs ruten eller i nærheden af destinationen.

Wi-Fi holder dig opdateret
Indbygget Wi-Fi-forbindelse gør det nemt for dig at holde dine kort og software opdateret uden en computer.

Fordele ved Bluetooth teknologi
Når du parrer Garmin DriveSmart 65 med en kompatibel smartphone, kan du nyde håndfri opkald med Bluetooth trådløs teknologi.

Få adgang til funktioner i realtid
Par den smarte Garmin DriveSmart 65 med din telefon, og download Garmin Drive appen. Dette giver adgang til realtidsoplysninger (2), herunder oplysninger om parkering (3), sikkerhedskameraer, trafik- og vejrforhold. Når forbindelsen er oprettet, vises sms'er og andre notifikationer (2) fra telefonen langs siden på skærmbilledet.

Nye butikker og restauranter
Garmin DriveSmart 65 leveres med forudindlæste Foursquare data, hvilket gør det nemt at finde millioner af nye og populære steder.

Kend omgivelserne med nyttige chaufføradvarsler For at fremme sikrere kørsel og øge opmærksomheden vises chaufføradvarsler om kommende skarpe sving, hastighedsændringer, sikkerhedskameraer, jernbaneoverskæringer og meget mere.

Kort på den nemme måde
De enkle og letlæselige kort viser 3D-bygninger og -terræn, som gør det nemmere end nogensinde før at navigere derhen, hvor du skal.

Garmin Real Direction
Letforståelig, talt sving for sving-vejledning guider dig som en ven ved hjælp af vejnavne, butiksnavne og genkendelige landemærker (eksempelvis "Drej til højre lige efter den røde bygning").

Tjek, hvad der er forude
Med den nyttige Up Ahead-funktion, som du kan se uden at skifte væk fra kortet, vises muligheder for stop til mad, brændstof og andre milepæle langs ruten - eksempelvis byer.

Find din nøjagtige destination
Direct Access-funktionen gør det lettere at navigere til komplekse destinationer, eksempelvis lufthavne og butikscentre. Den kan endda navigere hen over parkeringspladser for at finde den indgang, der er tættest på din destination.

Nemmere at søge, hurtigere at finde
Garmin DriveSmart 65 har et søgefelt, som gør det nemt at finde adresser og millioner af interessepunkter. Hvis du staver forkert, vises søgeresultater, som minder om det, du har indtastet.

Fungerer sammen med Garmin bakkamera
Du kan opnå en komplet navigationsløsning ved at parre Garmin DriveSmart 55 med BC 30 trådløst bakkamera (sælges separat, professionel installation anbefales). Når det er tilsluttet, kan du nemt se køretøjer, fodgængere og andre forhindringer på navigatorens skærm, når du bakker.

Kort af høj kvalitet
Kvaliteten af kortdata kan udgøre forskellen på at finde din destination og at fare vild. Med HERE kortdata af høj kvalitet kan navigatoren give de nødvendige oplysninger, når det er mest nødvendigt.

(1) Kræver en Bluetooth-aktiveret smartphone (sælges separat) (2) For at bruge denne funktion, skal du downloade Garmin Drive appen til din kompatible Bluetooth- og GPS-aktiverede smartphone (3) Parkeringsdata er tilgængelige for centrum i de fleste større byer. Du finder oplysninger om dækning ved at besøge Parkopedia.com (4) Ikke tilgængelig i alle områder

HERE. Alle rettigheder forbeholdes. 2019 TripAdvisor LLC. Alle rettigheder forbeholdes. HISTORY- og 'H'-logoet er varemærker tilhørende A&E Television Networks, LLC-beskyttet i USA og andre lande over hele kloden. foursquare og foursquare-logoerne er registrerede varemærker tilhørende Foursquare Labs, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Bluetooth-navnet og Blutooth logoer ejes af Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug deraf af Garmin foregår under licens. Wi-Fi og Wi-Fi-logoet er registrerede varemærker tilhørende Wi-Fi Alliance.

Tilbehør

Specifikationer