Navigation Garmin DriveSmart 51 LMT-S Vesteuropa

Varenummer 30764

Information

Dedikeret GPS-bilnavigator med chaufføradvarsler

*Brugervenlig dedikeret GPS-bilnavigator med lyst 5,0" display med vendbar skærm *Forudindlæst kort med Lifetime Maps kortopdateringer Vesteuropa *Med live-information, eksempelvis live-trafik og live-parkering *Chaufføradvarsler om farlige sving, hastighedsændringer, fartkameraer, jernbaneoverskæringer, strækninger med krydsende dyr og meget mere *TripAdvisor interessepunkter (POI'er) med bedømmelser for eksempelvis hoteller, restauranter og seværdigheder
*Livsvarige opdateringer til sikkerhedskamera medfølger.

Uanset hvor du kører hen, får du en nemmere tur med Garmin Drive. Den dedikerede GPS-bilnavigator inkluderer nyttige chaufføradvarsler, der øger din opmærksomhed på situationen, live-tjenester, der giver dig opdaterede oplysninger, og forudindlæste interessepunkter (POI'er) fra TripAdvisor for at hjælpe dig med at finde alt, hvad du behøver på din vej. Fremtiden er på din Garmin. Du skal blot se fremad og køre.

Live-tjenester
Styr uden om trafikpropper med tidsbesparende alternative ruter, eller ved at undgå dem helt. Med live-information bruger du mindre tid på at finde en parkeringsplads. Hvis du vil have trafikmeddelelser, relevante omkørselsvejledninger og den seneste vejrudsigt, kan du downloade Smartphone Link-appen, der forbinder din Garmin Drive med din kompatible smartphone. Når du nærmer dig din destination, kan du undgå stress i forbindelse med parkering ved at se priser og tilgængelighedstrends for offentlig parkering på gaden. Smartphone Link-appen giver dig også adgang til LiveTrack, som gør det muligt for chauffører at dele deres position, så venner kan se, hvor du er, uanset om du kører ærinder i byen eller er på langfart.

Find interessepunkter (POI'er) med TripAdvisor
Hvis du ikke kender området, er det rart at have nogen til at lede dig på rette vej. Derfor har Garmin Drive TripAdvisor. Se bedømmelser af interessepunkter (POI'er) for eksempelvis hoteller, restauranter og seværdigheder langs ruten eller i nærheden af destinationen. Direkte fra verdens største rejsewebsted til din bil hjælper vi dig med at finde stop, der gør hele rejsen til en del af destinationen. Du kan også finde nye seværdigheder med den indbyggede ruteplanlægger, der gør køreturen sjovere ved at foreslå spændende stop på vejen.

Venlig vejledning fra Garmin Real Directions
Få talte sving for sving-retningsanvisninger på en ny måde med Garmin Real Directions. Vores letforståelige retningsanvisninger benytter letgenkendelige landemærker, bygninger og trafiklys, ud over talte gadenavne, til at lede dig på vej, som om din bedste ven sad i passagersædet. Du behøver ikke længere knibe øjnene sammen for at læse vejskilte på lang afstand. Du skal blot høre efter, når Garmin Real Directions siger: 'Drej til venstre efter tankstationen' eller 'Drej til højre efter den røde bygning'. Det har aldrig været lettere at følge anvisningerne.

Find din nøjagtige destination
Funktionen Direct Access gør det lettere at navigere rundt i komplekse destinationer, eksempelvis lufthavne og butikscentre, ved at finde et sted inden for et større område. Den hjælper dig endda med at navigere hen over parkeringspladser for at finde den indgang, der er tættest på din destination.

Mere at se og opleve med Foursquare
Takket være Foursquare har din Garmin Drive millioner af populære steder indlæst, eksempelvis restauranter, forlystelsessteder, butikker og andre interessepunkter POI'er). Næste gang du sætter dig i bilen og kører en tur, finder du måske dit nye yndlingssted.

Fungerer sammen med Garmin bakkamera
For at opnå en komplet navigationsløsning fungerer Garmin Drive sammen med BC30 trådløst kamera (sælges separat, professionel installation anbefales). Når det er tilsluttet, kan du nemt se køretøjer, fodgængere og andre forhindringer bag bilen på Garmin Drive-skærmen, når du bakker.

Nem opdatering
Brug Garmin Express til at holde din Garmin Drive opdateret. Garmin Express gør det let at opdatere kort og software. Kvaliteten af kortdata kan udgøre forskellen på at finde din destination og at fare vild. HERE kortdata af høj kvalitet forsyner Garmin-enheden med de oplysninger, du skal bruge, når du har mest brug for dem, så du har så få frustrationer som muligt over kørslen, fordi du undgår forsinkelser og reducerer den tid, du tilbringer i bilen.

Tilbehør

Specifikationer

Specifikationer: Navigation Garmin DriveSmart 51 LMT-S Vesteuropa
Specifikationer: Navigation Garmin DriveSmart 51 LMT-S Vesteuropa
Varenummer30764
Mærke Garmin
Model DriveSmart 51 LMT-S Vesteuropa
Skærm
Type Resistive Touch Screen
Skærmstørrelse 5,0 "
Format 16:9
Opløsning 480x272 Pixels
Kort
Norden Ja
Vesteuropa Ja
Junction view Ja
Kortudbyder Navteq / Herecom
Stemmeaktiveret navigation Ja
Chaufføradvarsler Ja
Up ahead-funktioner med milepæle Ja
Generelle specifikationer
TMC Ja, inkluderet
Elektroniske specifikationer
Batteri standbytid 1,0 timer max
Fysiske specifikationer
Højde 8,4 cm
Bredde 14,0 cm
Dybde 2,0 cm
Vægt inkl batteri 174 gram
Pakken indeholder
Billader Ja
Sugekop Ja
Quick start guide Ja
Specielle features
Internet adgang Wi-Fi
Smartphone notifikationer Ja