Navigation Garmin DEZL 580 LMT-D Europa

Varenummer 30773

Information

Mød den nye dezl 580LMT-D lastbilnavigator med nem pauseplanlægning, indbygget Wi-Fi til nem opdatering, Live Traffic via DAB eller Smartphone Link app og smart-funktioner, der hjælper lastbilchauffører på det lange træk. Modtag rettidige pausevarsler baseret på kørte timer og obligatoriske pauser med forslag til kommende lastbilvenlige stop. Inklusive brugerdefineret ruteplanlægning og hjælpsomme ruteadvarsler for lastbiler

Hvis det er dit erhverv at køre lastbil, kan du regne med Garmin-navigation til det lange træk.

dezl 580 LMT-D lastbilnavigatoren er designet til den professionelle lastbilchauffør med tilpassede lastbilruter baseret på størrelse og vægt på din lastbil.

Den giver også nyttige ruteadvarsler for skarpe sving, stejle stigninger, brohøjder og mere.

Inklusiv lastbilsspecifikke interessepunkter såsom parkering, overnatning eller tankstationer, samt nem pauseplanlægning med rettidige pausevarsler og forslag til nærliggende hoteller, restauranter og parkering.

Tal til din dezl med stemmekommandoer, og gør brug af Bluetooth håndfri telefoni og indbygget Wi-Fi for nem kort- og softwareopdatering.

Afsend og spor giver speditører mulighed for nemt at sende sms'er og adresser til deres chauffører og endda spore chaufførens ruter fra start til slut.

dezl 580 er forudindlæst med detaljerede kort over Europa samt Lifetime Maps kortopdateringer og Lifetime Digital Traffic trafikoplysninger.

Få adgang til yderligere live-tjenester såsom vejrudsigter, når du parrer dezl med en smartphone og den gratis Smartphone Link app.

Vær altid opmærksom på vejskilte og vejbetingelser

Tilbehør

Specifikationer