Garmin Camper 780LMT-D Digital Traffic

Varenummer 30796

Information

PRODUKTOVERBLIK
Oplev livet én campingplads ad gangen med Camper 780. Denne GPS-campingnavigator har en 6,95" kant-til-kanttouchscreen og opretter brugertilpassede ruter, der passer til størrelsen og vægten af din autocamper eller campingvogn, og giver nyttige vejadvarsler om stejle stigninger, skarpe sving og vægtbegrænsninger. Indeholder en stor database med campingpladser fra ACSI og Campercontact og gratis overnatningssteder fra Trailer's PARK, som du kan filtrere efter foretrukne faciliteter som elektriske tilslutningsmuligheder, brusebade og meget mere. Par med din kompatible smartphone for at få adgang til håndfri opkald og smart-notifikationer. Brug stemmeaktiveret navigation for at gøre det mere praktisk, mens du holder hænderne på rattet. Bliv klogere på trafikken med medfølgende digital trafik, eller download den gratis Garmin Drive app for at få adgang til live-trafik, avancerede vejrudsigter og meget mere

LET LÆSELIGT DISPLAY Denne dedikerede GPS-navigator har et 6,95" højopløselig kant-til-kant touch display.

PROFILER Brugertilpasset ruteberegning tager højde for din autocamper eller campingvogns størrelse og vægt og finder den mest effektive rute til dit køretøj.

RUTEVEJLEDNING OG -ADVARSLER
Giver vejadvarsler for at holde dig opmærksom på stejle stigninger, skarpe kurver, vægtbegrænsning med mere; samt viser kommende højdeoplysninger i detaljer for at forberede dig på mulige stejle stigninger langs ruten.

LISTE OVER OVERNATNINGSSTEDER
Indeholder en stor database med campingpladser fra ACSI og Campercontact og gratis overnatningssteder fra Trailer's PARK, som du kan filtrere efter foretrukne faciliteter som elektriske tilslutningsmuligheder, brusebade og meget mere.

DUAL CORE PROCESSOR Tillader hurtigere ruteberegning.

INTERESSEPUNKTER Inklusive TripAdvisor, rejsebedømmelser og millioner af Foursquare Interessepunkter for campingpladse, mad, brøndstof og meget mere.

INKLUSIVE LIVE TRAFFIC Inklusive Live Traffic via Digital Traffic eller via smartphone.

INDBYGGET WI-FI FOR NEM OPDATERING
Indbygget Wi-Fi-forbindelse gør det nemt at opdatere kort og software uden en computer; omfatter intuitive menuer og kort over hele Europa og viser også 3D bygninger og terræn.

LIVE-TJENESTER Download gratis Garmin Drive app for adgang til live traffic og avancerede vejrudsigter.

HÅNDFRI TELEFONI/STEMMEBETJENING
Par din navigator med din kompatible smartphone for at få adgang til håndfri opkald og smart-notifikationer; Inkluderer også stemmeaktiveret navigation for mere bekvemmelighed, mens du holder dine hænder på rattet.

UNDERSTØTTER BAKKAMERA
Camper 780 er kompatibel med BCÖ 30 bakkamera (sender op til 10 meter). (sælges separat).

Tilbehør

Specifikationer