Elektronisk p-skive Park Life Black

Varenummer 42629

Information

Den elektroniske P-skive du aldrig skal skifte batteri på!

Park Life er en elektronisk P-skive til den kræsne og kvalitetsbevidste bilist. Park Life er særligt udviklet med strømbesparende komponenter, som gør, at Park Life holder strøm i hele produktets levetid. Park Life opfylder de skrappeste krav til driftssikkerhed, og så er både funktion og design revolutionerende.

Park Life er den eneste elektroniske P-skive på markedet, der holder strøm i mindst ti år, uanset vejrforhold og hvor meget du kører i din bil. Hele idéen er, at du blot skal koncentrere dig om at køre bil, så stiller Park Life automatisk parkeringstidspunktet, når bilen parkeres. Park Life er enkel at indstille, og monteres i forruden på kun ti minutter.

Park Life registrerer bilens bevægelser, og indstiller automatisk P-skiven til det korrekte parkeringstidspunkt. Når du parkerer din bil, stiller Park Life sig automatisk frem til det nærmeste kvarter efter ankomsttidspunktet (ved ankomst 11:37 vil Park Life dermed stille sig til 11:45).

Park Life er udviklet af Needit Denmark, og designet af den prisvindende danske designer John Sebastian.

Måler kun 10 x 1,5 cm.

Godkendt af Trafikstyrelsen med godkendelsesnr. FS29

Lang batterilevetid
Med et særligt forseglet litium-batteri med høj kapacitet og strømbesparende komponenter, sikres der en lang og bekymringsfri drift, hvor batteriet ikke skal skiftes de første mange år!

Tydelige displays
Ved at styre softwaren og optimere komponenterne er det lykkedes at gøre begge displays - udvendigt og indvendigt - mere tydelige og letlæselige. Desuden er inderdisplayet vinklet, så cifrene fremstår endnu tydeligere.

Enkel betjening
Park Life aktiveres ved at knappen på bagsiden roteres på plads med uret. Herefter fungerer den nederste del af knappen som "set" og øverste som "step" (se evt. medfølgende manual). Knappen kan ikke tages af, og der skal ikke skiftes batteri.

Vilkår for refusion af bøder


Brugermanual

Specifikationer

Specifikationer: Elektronisk p-skive Park Life Black
Specifikationer: Elektronisk p-skive Park Life Black
Varenummer42629
EAN5711157063118
Mærke Park Life
Varetype P-skive
Model Park Life Carbon Black
Farve Sort
Montering Frontrude
Montering på enheden Klæbepude
Batteri Indbygget (10 års levetid)