FUR-EEL FLEXI-SOFT Støvsugerhoved

Varenummer 40747

Information

FUR-EEL HOME BASIC

FUR-EEL HOME BASIC fjerner genstridigt snavs som dyrehår, sand og fnug på ingen tid.

FUR EEL HOME BASIC er specielt udviklet til professionelle bilklargører for at spare tid og energi ved rengøring af bilens interiør. FUR EEL HOME BASIC tilsluttes næsten alle husholdningsstøvsugere med Ø32 eller Ø35 - adapter er inkluderet.

Den smalle dyse kan nemt rengøre smalle hjørner inde i bilen. FUR EEL HOME BASIC er også ideel til alle områder i husholdningen. Rengør møbler, gulve, tæpper osv. meget hurtigere end med en almindelig støvsugerdyse. Hurtig og effektiv - Vores patenterede og specielt udviklede børsteteknologi er baseret på friktion i stedet for øget sugeevne og er betydeligt hurtigere end eksisterende løsninger! Derfor stoler mere end 120.000 tilfredse kunder, der ønsker at spare tid og besvær, på vores produkter.

NEM AT BRUGE - Fur-Eel er den perfekte komplement til FUREATER for effektivt at fjerne genstridigt dyrehår, sand og fnug. Brug er også super nem, så du kan simpelthen følge de medfølgende instruktioner. BÆREDYGTIG RENGØRING - Det er særligt vigtigt for os, at vores produkter er miljøvenlige. Derfor bruger vi genanvendte materialer i produktionen og FUR EEL HOME BASIC er ekstremt energieffektiv. Desuden sikrer brugen af materialer af høj kvalitet en lang levetid. Produktet er fremstillet i Italien og overholder europæiske standarder.

FUR EEL HOME BASIC er ideel til kæledyrs- og hesteejere. Vigtigt: For at fjerne hår fra en overflade skal du kun trække FUR EEL HOME BASIC i én retning mod dig.

FUR EEL HOME BASIC støvsugemundstykke til nem og skånsom fjernelse af dyrehår (uanset om det er hunde-, katte- eller hestehår). Ved at forhindre, at dyrehårene bliver statisk ladet, kan du anvende glassprit på stedet hvor dyrehårene sidder, det gør det nemt at fjerne.

Før du bruger FUR EEL HOME BASIC på lyse stoffer, skal du udføre en test på indersiden/bagsiden af stoffet. Hvis du vil fjerne hår fra uld, skal du bruge FUR EEL HOME BASIC forsigtigt, så ulden ikke beskadiges.

Anvendelsestips:
- Det er nemmere at trække FUR EEL HOME BASIC end at skubbe det. - Brug FUR EEL HOME BASIC som en børste til dit tøj, måtter, bilens interiør, polstring.

Rillerne på FUR EEL vil efter flere timers rengøring blive slidt ned og skal afhængigt af brug udskiftes for fuld funktion

Specifikationer

Specifikationer: FUR-EEL FLEXI-SOFT Støvsugerhoved
Specifikationer: FUR-EEL FLEXI-SOFT Støvsugerhoved
Varenummer40747
EAN5745000179350
Mærke FUREATER
Varetype Støvsugerhoved