Forstærker 1 mono JBL STAGE A3001

Varenummer 32952

Information

Kraft, du vil føle!
JBL Stage Amps fås i en række forskellige konfigurationer, der leverer den rigtige effekt og antallet af kanaler til fuld rækkevidde og subwoofer applikationer. I mere end fire årtier har JBL gjort lydoplevelsen meget mere tilfredsstillende for bil entusiasten. Med en bred vifte af højttalere, forstærkere og subwoofere til rådighed, kan du køre med lethed og begejstring. Disse kompakte forstærkere er udstyret med alle de vigtige indgange og brugerkontroller, herunder en bas -EQ samt LPF- og HPF -crossover -kontroller til skræddersyning af lyd, der passer til forskellige køretøjers egenskaber. Stageforstærkerne er let installeret og utroligt pålidelige - og når de først er tændt, får de en passager til at sidde op og synge.

Funktioner og fordele
Value Engineered Stage -forstærker giver ægte JBL -ydeevne til en overkommelig pris.

Kompakt Da det bliver mere og mere vanskeligt at finde rummelige placeringer til forstærkermontering, er Stage blevet udviklet i en lille kompakt formfaktor for at muliggøre mere alsidig placering.

Fuld indbygget beskyttelse Stage forstærker har indbygget kredsløb til at beskytte dem mod stød, temperatur, overspænding og underspænding. En LED -indikator er inkluderet på alle fire modeller for at fortælle dig, når en af disse betingelser eksisterer.

Pålidelighed JBL er et af de største lydmærker i verden. Dette er ikke tilfældigt i betragtning af den hårde testning og kvalitetskontrol. Vi tager vores håndværk alvorligt og ønsker, at hver forbruger får en oplevelse i verdensklasse.

Input Level Control Når input på lavt niveau bruges, justerer denne kontrol inputfølsomheden mellem 200mVrms og 5.0Vrms. Når input på højt niveau bruges, justerer denne kontrol inputfølsomheden mellem 0,5Vrms og 15Vrms.

Omskiftelig bas EQ Dette giver en tilgængelig basforstærkning ved 45Hz på 6dB eller 12dB, der fungerer som et fantastisk værktøj til at optimere subwoofer og højttalerydelse baseret på placering og kabinet type.

Crossover mode switch LPF crossover kontroller kan skiftes mellem 0dB til 12dB ved 45Hz, hvilket giver brugeren mulighed for at justere lyd til miljøet. Crossover kontrol giver brugeren yderligere finjustering. Justerer crossover omsætningsfrekvensen mellem 32Hz og 320Hz. (En knap til hvert stereopar.)

Vores synspunkt JBL mener, at livet er defineret af det, du oplever. Musik hjælper folk med at få oplevelser, der er mere ekstraordinære, ved fuldstændigt at fordybe minuttet hvert øjeblik. For at hjælpe folk med rige oplevelser, skaber JBL fuld lyd, der trækker folk ind og øger følelsen. JBL er dedikeret til at levere lyd, der ophøjer livet.

What's in the Box:
Amplifier
Spare Fuse (x2 for 1-channel and 4-channel model) Quick start guide
High-level input cable (x2 for 4-channel model)
2x two-color JBL Brand Stickers
Mounting hardware
Mounting screws

Specifikationer

Specifikationer: Forstærker 1 mono JBL STAGE A3001
Specifikationer: Forstærker 1 mono JBL STAGE A3001
Varenummer32952
EAN6925281938115
Mærke JBL
Varetype Højtalersæt