Dashcam Bilkamera DVR NextBase 322GW

Varenummer 33623

Information

Med vores øjne på vejen, kan du koncentrere dig om turen

Om NextBase

Nextbase var pionerer i branchen for instrumentbrætkameraer i 2012 og er nu verdens førende brand inden for instrumentbrætkameraer. Instrumentbrætkameraerne fra Nextbase har modtaget kritikerros, fået fantastiske anmeldelser og vundet utallige priser, blandt andet udnævnelsen som det bedste brand inden for instrumentbrætkameraer af forbrugersammenslutningen Which? i 2018 for vores multiprisbelønnede serie. Den helt nye serie af instrumentbrætkameraer fra Nextbase, Series 2, fastholder fokus på videokvalitet og brugervenlighed med et udvalg af revolutionerende funktioner. Med over 115 patenter og registrerede designs verden over fastslår den nye Series 2 Nextbase's status som det bedst sælgende brand inden for instrumentbrætkameraer.

Design
35 % mindre design.
Slankere, mindre og mere diskret.

Click&Go PRO
Nyt eksklusivt Click&Go PRO-monteringselement med neodymmagneter

IPS-skærm
Opgraderet IPS-skærm for bedre billedopløsning, klarhed og visningsvinkler.

Billedkvalitet
Vi har forbedret den i forvejen prisbelønnede billedkvalitet.

Parkeringstilstand
Tilstanden Intelligent parkering i hele serien.

Click&Go PRO Funktionsoversigt
Vores eksklusive Click&Go PRO-bilmonteringselement har integrerede magnetiske strømstik, så du let kan montere og fjerne dit instrumentbrætskamera med kun én hånd. De kraftige neodymmagneter på monteringselementet og instrumentbrætskameraet klikker sig selv sammen, så du er klar til afgang! Dit strømkabel kobles direkte til selve monteringselementet, så dit instrumentbrætskamera er fuldstændigt trådløst. Med alle Series 2-instrumentbrætskameraer medfølger Click&Go PRO-monteringselementet med en 3M-klæbepude som standardmonteringsmetode. En sugekop medfølger også som et alternativ.

Automatisk synkronisering
Verdens første instrumentbrætskamera med Bluetooth 4.2 og Wi-Fi til automatisk synkronisering af filer direkte til din telefon.

MyNextbase
Ny, komplet softwaresuite til smartphone, pc og online på mynextbase.com

Touchscreen
Ny IPS-touchscreen. Klarere billede og en bredere visningsvinkel.

Automatisk synkronisering
Funktionsoversigt
Ved hjælp af Bluetooth 4.2-lavenergiteknologi sendes dine seneste videofiler automatisk til din smartphone. To filer pr. optagelse (høj og lav opløsning) giver dig mulighed for hurtigt at se videoerne, mens du har filen i høj kvalitet til at zoome ind på nummerpladedetaljer. Når dine optagelser er på din telefon, er det hurtigt og nemt at redigere og dele dem direkte med dit forsikringsselskab via MyNextbase Connect-appen til Android og iOS.

Emergency SOS
Verdens første instrumentbrætskamera med automatisk nødopkald.

Nextbase Emergency SOS
Verdens første instrumentbrætskamera med automatisk nødopkald. I tilfælde af et uheld oplyser Nextbase Emergency SOS beredskabstjenesten om din placering.
Når et uheld registreres, ringer Emergency SOS-systemet til din telefon for at sikre, at du er uskadt. Hvis telefonen er ude af stand til at modtage opkald, eller hvis den ikke besvares, alarmeres beredskabstjenesten.
  • Alarmerer automatisk beredskabstjenesten i tilfælde af en trafikulykke.
  • Med alarmeringen sendes vigtige medicinske oplysninger
  • som blodtype og sygehistorie til ambulancefolkene for at sikre effektiv behandling.
  • Overfører GPS-position for hurtigere lokalisering af din bil.
  • Kompatibel med 322GW, 422GW og 522GW.


Kræver kompatibel smartphone og tilgængelighed i dit hjemland. Se betjeningsvejledningen på www.nextbase.com for alle oplysninger.

Uheldsregistrering
Send videoer til dit forsikringsselskab med et enkelt tryk.

Uheldsregistrering
Funktionsoversigt
I tilfælde af et uheld låser dit instrumentbrætskamera videofi len og sender den automatisk direkte til din smartphone. Din telefon vil derefter spørge dig, om du ønsker at dele optagelsen med dit forsikringsselskab sammen med alle dine forsikringsoplysninger.
Med denne funktion kan du få ro i sindet og bevise, at det ikke var dig, der var skyld i uheldet.
Videoen, GPS-positionen (på GPS-kompatible modeller) og forsikringsoplysningerne sendes omgående til dit forsikringsselskab og sikrer, at skader behandles hurtigt og nemt.
Beskyt dig på farten, og bevis, at du ikke er skyld i et uheld.

322GW - Det tilsluttede instrumentbrætskamera

QuickLink Wi-Fi - Indeholder er nyt og forbedret chipsæt, der giver hurtigere og mere gnidningsfri ydeevne, når du overfører videoer IPS-Touchscreen - Anvender en stærkt opgraderet 2,5"IPS HD-Touchscreen. Dette giver en brugervenlig oplevelse af menuvalg og afspilning. Emergency SOS - I tilfælde af uheld, oplysser NextBase Emergency SOS beredskabstjenesten om din placering-

Forbedret HD-opløsning på 1080 pixels ved 60 fps og 720P ved 60 fps med F1.6-linse
140 grader bred visningsvinkel
Nyt eksklusivt Click&Go PRO bilmonteringselement med strøm Ny G-sensor med stor præcision
Gratis lagring af videoklip på MyNextBase.com

Specifikationer

Specifikationer: Dashcam Bilkamera DVR NextBase 322GW
Specifikationer: Dashcam Bilkamera DVR NextBase 322GW
Varenummer33623
EAN5714217233407
Mærke Nextbase
Varetype Dashcam

Tilbehør