Pioneer AVH-Z5200DABAN 2DIN Headunit

Varenummer 32922

Information

2-Din 6.8 "Clear Type Resistive multi-touchscreen, med nem smartphone-forbindelse via et enkelt USB-kabel, som understøtter Apple CarPlay, og Android Auto, DAB/DAB+ Digital Radio, Waze (Via Apple CarPlay / Android Auto), Bluetooth og en 13-bånds GEQ

Kraftfuld underholdning til din bil.
2-Din AVH-Z5200DAB kan forbindes med en kompatibel iPhone- eller Android-telefon med et enkelt USB-kabel, som giver dig mulighed for at kontrollere Apple CarPlay, Android Auto, WebLink og Waze (Via Apple CarPlay eller Android Auto) fra dit instrumentbræt på en behagelig og sikker måde. Den afspiller DAB/DAB+ digitalradio, audio-/videoindhold fra cd'er, dvd'er og USB-enheder.

Herudover understøtter denne bil-AV-afspiller Bluetooth, hvilket giver dig mulighed for at streame din musik eller ringe håndfrit over en trådløs forbindelse.

Opgrader din musik med højkvalitets lydfunktioner: en 13-bånds grafisk equalizer, auto-equalizer og Time Alignment lader dig skræddersy lydindstillingerne til dine egne præferencer.

CarPlay
Er den mere smarte, sikre og sjove måde at bruge din iPhone på i bilen. Apple CarPlay giver iPhone-brugere en utrolig intuitiv måde at foretage opkald på, bruge Maps, lytte til musik og få adgang til beskeder med blot et ord eller et tryk. Apple CarPlay kræver iPhone 5 eller nyere med den nyeste version af iOS.

Android Auto
Udvider Android-platformen i bilen på en måde, der er konstrueret til kørsel og automatisk bringer dig nyttig information og organiserer den i simple kort, der kun vises, når de er nødvendige. Det er designet til at minimere distraktion, så du kan holde fokus på vejen. Android Auto er kompatibel med Android-telefoner, der kører Android 5.0 (Lollipop) eller senere. Android Auto er muligvis ikke tilgængelig på alle enheder og er ikke tilgængelig i alle lande eller regioner.

WebLink
Den nye WebLink-app udvider underholdningen i bilen med en fantastisk verden af apps. Brug personligt tilpasset musik, videoer og andet forbundet indhold, drevet af din telefon og skyen.

Waze
Waze er en social GPS køre-/navigationsapp, der tilbyder kort, realtidstrafik og forskellige andre oplysninger, som du kan få adgang til på Pioneer-kompatible multimedieenheders store skærm.

Tick Mark
Fabrikanter skal opfylde minimumsspecifikationen, verificeret ved uafhængig testning. Alle Pioneers produkter, som bruger Digital Radio Tick Mark, er blevet testet uafhængigt og godkendt, så du kan købe i fuld tillid.

Bluetooth
Overhold lokale færdselslove med indbygget Bluetooth (HFP). Håndfri bredbånds taleopkald, trådløs audio streaming (A2DP) med kunstner, album og sangsøgning, enkel parring og kontrollyd (AVRCP), trådløs Bluetoothg mere bekvemt.

6.8" Clear Type Resistive Touchscreen
Pioneer Clear Type Resistive display
panels are designed for beautiful crisp and detailed reproduction with enhanced visibility.

Fungerer med iPod / iPhone
Med iPod og iPhone Direct Control kan du styre din i-enhed direkte fra instrumentbrættet i din bil og nyde fremragende lyd.

USB-indgang
Tilslut en hvilken som helst enhed med et USB-interfacekabel for at oplade din enhed eller lytte til ren og klar lyd.

Spotify
Med Spotify skal du blot tilslutte din smartphone, så kan du nemt gennemse dine foretrukne afspilningslister, albummer, musiknumre og kunstnere ved at betjene hovedenheden.

Dual Camera Input
Dual Camera-indgange giver dig mulighed for at tilføje et bak(bagudvendt)-kamera og frontkamera, der kan hjælpe med til se både fremad og bagud, ved bugsering eller parkering.

FLAC
Nyd FLAC tabsløse digitale lydfiler i dit køretøj med afspilningsudgang i cd-kvalitet uden at skulle konvertere.

Flerfarvet belysning
Match the display and key illumination to your vehicle's interior lighting with a range of endless colour combinations.

DVD/CD Multimedieafspiller
6,8" berøringsskærm i bredformat
Nem smartphone-tilslutning via et USB-kabel
Apple CarPlay
Android Auto AppRadio mode+
WebLink Nyhed
Bluetooth til trådløs telefoni og musikstreaming
Ekstern mikrofon medfølger
DAB+ tuner
Virker med Spotify
2 telefoner hukommelse
13-bånds Graphic EQ

DAB antenne medfølger

Specifikationer

Specifikationer: Pioneer AVH-Z5200DABAN 2DIN Headunit
Specifikationer: Pioneer AVH-Z5200DABAN 2DIN Headunit
Varenummer32922
EAN5714217107456
Mærke Pioneer
Varetype Autoradio
Mærke Pioneer
Model AVH-Z5200DAB
Understøttede formater
DVD Ja
CD Ja
MP3 Ja
WMA Ja
AAC Ja
MP3/WMA tag (feks sangtitel) Ja
Forstærker
Maximal udgangseffekt 4x50W
Tuner
FM tuner Ja
DAB tuner Ja
Antal faste stationer 24
RDS Ja
Indgange
USB Ja
AUX indgang Ja
Display / front
Slotin front Ja
TFT skærm Ja
Display størrelse 7,0 "
iPod
iPod klar Ja
Opbygning
DIN chassis størrelse 2-DIN
Øvrige
Bluetooth Ja
Dansk brugermanual Ja