Alt om Continental dæk


MEST TESTVINDENDE DÆK GENNEM 50 ÅR

Hvert eneste år tester Continental 140.000 dæk over mere end 200 millioner kilometer. Et internationalt team af professionelle testkørere udfører mere end 67.000 tests – hvilket svarer til 500 gange rundt om jorden – inden der gives en godkendelse af et nyt produkt. På denne måde kan Continental garantere levering af den sikreste, mest komfortable og holdbare løsning.

MØNSTERDYBDEN HAR BETYDNING FOR SIKKER KØRSEL

Reduktion af mønsterdybde nedsætter dækkets kontakt til vejbanen ved akvaplaning. Akvaplaning opstår når dækket mister kontakten med en regnfyldt vejoverflade, og du vil opleve bilen begynder at skride ud, uden du kan kontrollere den. Regn, høj hastighed og utilstrækkelig mønsterdybde er hovedårsagerne til akvaplaning. Kontroller jævnligt om du har tilstrækkelig mønsterdybde, da det er ensbetydende med en optimal kontakt til vejbanen – og dermed en minimering af risikoen for akvaplaning.DANMARKS SKARPESTE PRISER

Hos thansen.dk har vi Danmarks skarpeste priser på Continental dæk. Vi matcher enhver pris fra alle danske udbydere. Det kan være bl.a. dækcentre, og danske webshops. Prismatch er gældende, når der er tale om nøjagtigt samme dæk (Type, model, loadindex, hastighedskode). Varen skal være tilgængelig til øjeblikkelig levering hos den anden udbyder.