Continental - 235/50-20 100T FR AllSeasonContact

Varenummer 974202350900

Information

Helårsdæk - "by-dækket"
Helårsdæk - "by-dækket"
Et helårsdæk bliver produceret som et halvt sommer- / halvt vinterdæk, men opfylder Et helårsdæk bliver produceret som et halvt sommer- / halvt vinterdæk, men opfylder ikke det optimale hverken i vinter eller sommer-sæsonen. ikke det optimale hverken i vinter eller sommer-sæsonen. Derfor vælger vi også at kalde dækket for et "by-dæk", da dækket er en Derfor vælger vi også at kalde dækket for et "by-dæk", da dækket er en fornuftig løsning for dem, der kører mest i storbyerne, hvor der altid er ryddet for fornuftig løsning for dem, der kører mest i storbyerne, hvor der altid er ryddet for sne, og vejene er saltede. sne, og vejene er saltede.



Det er dækket for dem, der kører få kilometer om året, og som ikke ønsker at skifte Det er dækket for dem, der kører få kilometer om året, og som ikke ønsker at skifte dæk 2 gange årligt. Det er derfor vigtigt at huske, at helårsdækket ikke er ligeså attraktivt for dig, hvis du bor i en mindre by, dæk 2 gange årligt. Det er derfor vigtigt at huske, at helårsdækket ikke er ligeså attraktivt for dig, hvis du bor i en mindre by, kører mange kilometer eller ofte kører på landevej. kører mange kilometer eller ofte kører på landevej.



Det er yderligere vigtigt at huske, at helårsdækket ikke er godkendt som vinterdæk i Det er yderligere vigtigt at huske, at helårsdækket ikke er godkendt som vinterdæk i nogle lande, heriblandt Sverige - husk at undersøge hvilke lande der tillader nogle lande, heriblandt Sverige - husk at undersøge hvilke lande der tillader helårsdæk før udrejse til et andet land om vinteren. helårsdæk før udrejse til et andet land om vinteren.



Et helårsdæk bliver betragtet som et vinterdæk, da det har mærkningen M+S (MUD Et helårsdæk bliver betragtet som et vinterdæk, da det har mærkningen M+S (MUD + SNOW). Det betyder, at man ikke kan montere fx. sommerdæk på forhjulene og + SNOW). Det betyder, at man ikke kan montere fx. sommerdæk på forhjulene og helårsdæk på baghjulene. helårsdæk på baghjulene.

Specifikationer

Specifikationer: Continental - 235/50-20 100T FR AllSeasonContact
Specifikationer: Continental - 235/50-20 100T FR AllSeasonContact
Varenummer974202350900
EAN4019238076042
Mærke Continental
Varetype Dæk
Model AllSeasonContact
Sæson Helårsdæk
Kvalitet Premium
Fysiske egenskaber
Fælgdiameter 20 "
Bredde 235
Profil 50
Rulleomkreds 2334 mm
Dækegenskaber
Loadindex 100
Max load 800 kg
Ekstra Load "XL" Nej
Hastighedskode T
Max hastighed 190 km/t
Pigdæk Nej
Fælgbeskyttelse Ja
EU-mærkning
Brændstofforbrug B
Bremseegenskaber på våd vej B
Dækstøj afgivet til omgivelserne 72 dB
Dækstøj klassifikation B
Run flat Nej
Snegreb Ja
Isgreb Nej
Type indikator 03558850000
Klasse C1
EPREL url 721807