Nilfisk Select DRCL13E08A2 støvsuger

Varenummer 40437

Information

Kompakt støvsuger med mange funktioner

Nilfisk Select er konstrueret med brugeren og miljøet i tankerne. Effektiv filtrering, ordentlig rengøring og nem betjening - alt i alt en Nilfisk støvsuger som gør ordentlig rent.

Unikt dansk design med miljøet og brugeren i fokus

Nilfisk Select seriens fantastiske filtrering i kombination med rengøringsevne og brugervenlighed betyder, at denne exceptionelle støvsuger sætter ny standard for rengøringsteknologi. Vi har taget alle vores erfaringer fra mere end 100 års udviklingsarbejde og det bedste fra vores top designs og skabt denne model som indeholder alt, hvad du kan forvente af en kvalitetsstøvsuger fra Nilfisk.

Filtrering - Hjem i dag har et højt niveau af støvpartikler og allergener. Nilfisk Select reducerer støvniveauet i dit hjem effektivt. Med det effektive HEPA 13 eller HEPA 14 filter samt en gennemtænkt konstruktion og tætning af støvsugeren er dit hjem sikret helt rent.

Rengøringsevnen er ligeledes helt i top. Denne præstation er opnået gennem optimering i hele maskinen - uden at gå på kompromis med anvendelse og ydeevne.

Energibesparelse - du vil spare op til 50% af strømforbruget i forhold til andre støvsugere.

Nem opbevaring - Nilfisk Select er designet ud fra et ønske om nem opbevaring, men også med ønsket om at kunne have plads til de nyeste funktioner, du forventer af en kvalitetsstøvsuger. Nilfisk Select Superior er udstyret med en fjernbetjening i håndtag med 5 justerbare sugeniveauer samt tænd/sluk funktion.
  • Nilfisk Select er designet med dig og miljøet i tankerne. Dens filtrering, rengøringsevner og brugervenlige design betyder, at denne effektive støvsuger
  • sætter nye standarder indenfor rengøringsteknologi
  • Nilfisk Select er indbegrebet af design og funktionalitet; et flot udseende, nem at anvende og indbygget specialmundstykker, som altid er lige ved hånden,
  • når du skal bruge dem
  • Lydsvag støvsuger
  • Nilfisk Select bruger kun 50% strøm sammenlignet med andre støvsugere


Specifikationer
- 450 watt motoreffekt
- HEPA 13 filter
- Rækkevidde: 11,2 m
- Vægt: 6,4 kg.
- Lydniveau: 70 dB
- Posestørrelse: 2,7 liter
- Automatisk ledningsoprul
- Teleskoprør i aluminium
- 3 stk. indbygget tilbehør

Specifikationer

Specifikationer: Nilfisk Select DRCL13E08A2 støvsuger
Specifikationer: Nilfisk Select DRCL13E08A2 støvsuger
Varenummer40437
EAN5715492203246
Mærke Nilfisk
Varetype Støvsuger
Specifikationer
Volt 230V
Power 450 Watt
Støvsuger Home & Garden
Beholder 3 Liter
Kabellængde 8 Meter
Poser medfølger Ja
Vægt 6 kg
Sugeevne 180 L/min
Lydniveau 70 dB(A)

Tilbehør