Black Friday + Weekend 2020

FREDAG – LØRDAG – SØNDAG

Spring køen over med Click & Collect

Hos thansen giver vi den fuld gas og fejrer Black Friday med masser af vanvittige tilbud – HELE WEEKENDEN den 27.-29. november.

Der er masser af tilbud på autoreservedele, biludstyr, dæk og fælge, cykler, cykeludstyr, elektronik og meget mere. Det er nu, du kan spare mange penge på julegaver, kalendergaver og adventsgaver til hele familien – eller bare lidt til dig selv!

Spring køen over

Bestilt via Click & Collect i alle thansen-butikker.

Click & Collect gør det nemt og bekvemt at klare dine indkøb lynhurtigt. Når du bestiller og betaler online, er ordren klar i en butik efter eget valg inden for 30 min. Tjek ind på nummerstanderen i butikken og du kommer foran i køen.

Nemmere kan det ikke være.

Black Friday i din lokale thansen

Tilbuddene på alt lige fra en autostol, campingudstyr, bilpleje, værktøj og autoudstyr, gælder på både thansen.dk og i din lokale thansen butik.
Vores medarbejdere står klar til at tage i mod dig, og vise dig alle de god tilbud.

Black Friday og Covid 19

I thansen har vi fuldt fokus på at passe på vores kunder og medarbejdere – dette gælder naturligvis også på Black Friday og vores Black Weekend. Hos thansen følger medarbejderne Sundhedsstyrelsens retningslinjer, og vi holder løbende øje med udviklingen. Vi beder dig derfor være særlig opmærksom på vores informationsmateriale i butikkerne, så alle kan handle trygt og sikkert.

Spring køen over

Du kan altid handle online på thansen.dk. Men har du det bedst med at komme ned i en af vores 83 butikker og få varen i hånden, kan du med fordel benytte dig af vores Click & Collect. Så er du hurtigt inde – og ude igen.

Click & Collect gør det nemt og bekvemt at klare dine indkøb – lynhurtigt.

Når du bestiller og betaler online, er ordren klar i din butik inden for 30 min. Tjek ind på nummerstanderen i butikken, ved at scanne den kode du har fået tilsendt på mail og kom foran i køen.

Lettere kan det ikke blive.

Få tilbuddene først

Tilmeld dig thansens nyhedsbrev og få info omkring alle de vilde Black Friday tilbud. Når du er tilmeldt, modtager du gode tilbud året rundt, og deltager i vores månedlige lodtrækning om et gavekort på 500 kr. til thansen.

Find alle de populære brands hos thansen

Du må vente til fredag d. 27. november 2020 kl 00:00:01 med at se alle de gode tilbud.

Men indtil da, kan du se nogle af alle de populære mærker vi har hos thansen:

Mest populære varer sidste år

Sidste år var nogle af de mest populære varer, vores trafikalarm fra Saphe, olie til bilen, cykelholder til bilen, mobilholder til iPhone, batteri til bilen, vinterdæk, el-løbehjul og hjulkapsler.

Vi kan selvfølgelig ikke løfte sløret for, om det bliver disse produkter der kommer på tilbud i år. Men du kan med fordel holde dig opdateret her på siden eller via vores nyhedsbrev.

Kan vi hjælpe dig med noget?

Vores personale står klar til at hjælpe dig ude i vores butikker, men hvis du hellere vil handle hjemme fra sofaen, så kan du stadig få hjælp fra vores kundeservice. Find os på chatten eller fang os på telefonen, så skal vi nok hjælpe dig i mål.

Vi sidder klar på chatten fredag den 27. november fra 8.00-20.00 og hele weekenden fra 9.00-17.00.

365 dages returret

Hos os får du selvfølgelig altid 365 dages returret – også på vores Black Friday-tilbud. Så du kan sagtens købe dine julegaver og adventsgaver hos os

 

Black Friday FAQ

Hvilken dato er Black Friday 2020:

Black Friday afholdes hvert år, fredagen efter den amerikanske Thanksgiving. I 2020 afholdes fredag den 27. november 2020 og starter allerede ved midnat. Vi holder Black Weekend fra fredag den 27. til og med søndag den 29. november.

Hvad er Black Friday

Black Friday er startskuddet på julegaveindkøbene, og amerikanerne strømmer til butikkerne på den vanvittige tilbudsdag. Det er siden blevet verdens største shoppingdag.

Black Friday i Danmark

Black Friday er de senere år kommet til Danmark og er hurtigt blevet populært hos danskerne. Det bugner med tilbud, når Black Friday rammer den sidste fredag i november hvert år. Mange danskere køber deres julegaver med store besparelser – både online og i de fysiske butikker. De senere år har Black Friday udviklet sig til både Black Week og Black Weekend, så du har flere dage til at få fingrene i de gode tilbud.

Sammenlign