Black Friday hos thansen 2020

Hos thansen gir´vi den fuld gas og fejrer Black Friday med masser af vanvittige tilbud med alt lige fra autoreservedele, biludstyr, dæk og fælge, cykler, cykeludstyr, elektronik og meget mere. Du kan bestille alle vores tilbud på thansen.dk, benytte Click & Collect eller besøge en af vores mange butikker i hele landet. Vores lagre er PROPPET med varer, så du slipper for at køre forgæves. 

Spar penge på julegaveindkøb

"Julen er hjerternes fest". Har du hørt det før? For rigtig mange danskere er december desværre også blevet lig med en stresset og travl tid. Dét, vil vi meget gerne afhjælpe! Vi sætter derfor priserne ned på mange af bestsellerne fra hele vores sortiment. På den måde slipper du for at skulle presse julegaveshopping ind mellem julefrokoster, besøg fra svigermor og dagligdagsrutinerne. Du kan også finde gode adventsgaver til skarpe priser, så ungerne kan få lidt mere i julesokken. Samtidig kan du forkæle dine nærmeste lidt mere med endnu flere gaver, eller du kan spare lidt penge til måneden.  

Hos os får du selvfølgelig altid 365 dages returret - også på vores Black Friday-tilbud. 

Hvornår er næste Black Friday?

Du kan godt begynde at glæde dig, for næste Black Friday løber af stablen fredag den 27. november 2020. 

 

 

 

Den danske udgave af Black Friday


Black Friday stammer oprindeligt fra USA og falder altid dagen efter Thanksgiving. Det er startskuddet på julegaveindkøbene, og amerikanerne strømmer til butikkerne på den vanvittige tilbudsdag. Det er siden blevet verdens største shoppingdag. Det er de senere år kommet til Danmark og er hurtigt blevet populært hos danskerne. Det bugner med tilbud, når Black Friday rammer den sidste fredag i november hvert år. Mange danskere køber deres julegaver med store besparelser – både online og i de fysiske butikker. De senere år har Black Friday udviklet sig til både Black Week og Black Weekend, så du har flere dage til at få fingrene i de gode tilbud.

Sammenlign