Black Friday hos thansen d. 22. november 2019

Black Friday i thansen

Hos os behøver du ikke stå i kø fra klokken 05:00 ved en af vores butikker for at få fingrene i et af de gode tilbud. Vores lagre er PROPPET med Black Friday-varer - så du slipper for at køre forgæves. Du kan bestille alle vores Black Friday-tilbud fra klokken 00:00 på thansen.dk og benytte dig af Click & Collect i en af vores butikker. Så snart du har trykket bestil og modtaget en ordrebekræftelse, kan du i ro og mag begynde at planlægge turen ud til din nærmeste butik. Hvis ikke du har mulighed for at komme selv, sender vi naturligvis gerne din bestilling direkte til din adresse eller til din nærmeste pakkeshop - og tilmed FRAGTFRIT, hvis du køber for minimum 200 kr.

Vi holder åbent kl. 9-20 i ALLE butikker!

 

Stressfri juleshopping!

"Julen er hjerternes fest" - har du hørt den før? For rigtig mange danskere er december desværre også blevet lig med stressens fest. Dét vil vi meget gerne afhjælpe! På Black Friday sætter vi derfor priserne ned på mange af best-sellerne fra hele vores sortiment. På den måde slipper du for at skulle presse julegaveshopping ind mellem julefrokoster, besøg fra svigermor og dagligdagsrutiner.

Hos thansen får du mulighed for at shoppe hjemme fra sofaen med en kop kaffe i hånden, bestille varerne til din nærmeste butik og afhente lige præcis når det passer dig!

Vores dygtige butikspersonale står selvfølgelig klar til at hjælpe dig helt til klokken 20:00 på dagen. Så hvis du er det mindste i tvivl om et produkt eller bare gerne vil ud og opleve et rigtig Black-Friday-Buzz, er vi klar til at hjælpe dig i en af vores 82 butikker. 

Hos os får du selvfølgelig altid 365 dages returret - også på vores Black Friday-tilbud.

 

 

Sammenlign