Black Friday 2022

Spring køen over

Du kan altid handle online på thansen.dk. Men har du det bedst med at komme ned i en af vores 83 butikker og få varen i hånden, kan du med fordel benytte dig af vores Click & Collect. Så er du hurtigt inde – og ude igen.

Click & Collect gør det nemt og bekvemt at klare dine indkøb – lynhurtigt.

Når du bestiller og betaler online, er ordren klar i din butik inden for 30 min. Tjek ind på nummerstanderen i butikken, ved at scanne den kode du har fået tilsendt på mail og kom foran i køen.

Lettere kan det ikke blive.

Få tilbuddene først

Tilmeld dig thansens nyhedsbrev og få info omkring alle de vilde Black Friday tilbud. Når du er tilmeldt, modtager du gode tilbud året rundt, og deltager i vores månedlige lodtrækning om et gavekort på 500 kr. til thansen.

 

Kan vi hjælpe dig med noget?

Vores personale står klar til at hjælpe dig ude i vores butikker, men hvis du hellere vil handle hjemme fra sofaen, så kan du stadig få hjælp fra vores kundeservice. Find os på chatten eller fang os på telefonen, så skal vi nok hjælpe dig i mål.

 

365 dages returret

Hos os får du selvfølgelig altid 365 dages returret – også på vores Black Friday-tilbud. Så du kan sagtens købe dine julegaver og adventsgaver hos os

 

Black Friday FAQ

Hvilken dato er Black Friday 2022:

Black Friday afholdes hvert år, fredagen efter den amerikanske Thanksgiving. I 2021 afholdes fredag den 25. november 2021 og starter allerede ved midnat. 

Hvad er Black Friday

Black Friday er startskuddet på julegaveindkøbene, og amerikanerne strømmer til butikkerne på den vanvittige tilbudsdag. Det er siden blevet verdens største shoppingdag.

Black Friday i Danmark

Black Friday er de senere år kommet til Danmark og er hurtigt blevet populært hos danskerne. Det bugner med tilbud, når Black Friday rammer den sidste fredag i november hvert år. Mange danskere køber deres julegaver med store besparelser – både online og i de fysiske butikker. De senere år har Black Friday udviklet sig til både Black Week og Black Weekend, så du har flere dage til at få fingrene i de gode tilbud.

Sammenlign