Sena 30K Bluetooth double (2 pers)

Varenummer 99779550005

Information

En smartere måde at kommunikere på!
Oplev den store Sena-forskel

MESH INTERCOM - ET SKRIDT VIDERE
Selvoptimerende og intuitiv teknologi så du kan konsentrere deg om køreturen

Sena Mesh Intercom-teknologi er nu tilgængelig og klar til at give dig en helt ny oplevelse. Bare tryk på knappen på toppen af 30K-enheden og skrug på "public-mode" så bliver du automatisk og omgående tilkoblet et virtuelt ubegrenset antal 30K-brugere indenfor en radius af 1,6 km. Intercom-opkoblinger er nu mere stabile end nogensinde med Sena's Mesh Intercom-teknologi. Når én i gruppen kommer udenfor rækkevidden, vil resten af gruppen fortsatt være trådløst forbundet, mens 30K-enheten automatisk vil søge efter den som kom udenfor netværket og samtidig koble ham på igen når han er tilbage på nettet.
Slip for at være bekymret for at nogen kommer udenfor rekkevidde! Med "private mode" kan du invitere og kommunikere med optil 16 andre motorcyklister med en rækkevidde på optil 2,0 km. Samtidigt kan et uendelig antal gæster lytte til gruppesamtalene.
Når i kører fem eller flere sammen, vil Mesh-Intercom på en intelligent måde holde gruppen sammenkoblet med en rækkevidde på optil 8 km (under ideelle forhold).

MER TILKOBLET END NOGENSINDE
Forlad ikke vennerne i støvskyen

Denne model har alt i har brug for, for at køre sammen i store grupper. Designet med en innovativ duo-antenne og to separate prosessorer, en til Bluetooth og en for Mesh, giver 30K muligheden til at koble hver enkelt prosessor til simultant med den nye multifunktionsløsningen.
Med muligheden for at koble både Mesh Intercom og Bluetooth 4.1 til simultant, giver 30K dig alle de muligheder du skal bruge, når du kører motorcykel.

LEDENDE TEKNOLOGI GIVER DIG EN FORDEL
Flere egenskaber for bedre køreoplevelse

30K har en helt ny teknologi som gør at den kun skal lade op i 20 minutter for at få 5 timers Bluetooth intercom brug, eller 3 timer med Mesh Intercom brug. Med sin revolutionerende duo-antenne kan du nu bruke alle intercomens egenskaber samtidigt - både Mesh Intercom og Bluetooth intercom. Når du er ude og køre, styrer du alt via handsfree talekommandoer. Intuitiv teknologi garanterer en sikker køretur mens du gnidningsfrit benytter dig af musikk, telefon og andre intercomfunksjoner. 30K er modstandsdygtig mod vand og også kompatibel med ekstrautstyr som fjernkontroll som festes på styret og mange av 20S sine reservedeler (festeanordning).

DEN MULTITASKER SÅ DU KAN KONCENTRERE DIG OM DET VIGTIGSTE Vælg hvad du vil høre med Sena's multitaskingfunktion

Sena 30K har en avanceret multitaskingfunksjon som gør at du kan have en intercomsamtale og samtidig høre musik, FM-radio eller GPS. Nu er der ingen grund til at blive frustreret på grund af afbrydelser. Dette er den perfekte løsningen.

ALSIDIG TILKOBLING GIVER ALSIDIGE MULIGHEDER
Hold kontakten og bevar fuld kontroll med Sena 30K's app Koble din Sena 20S sammen med Senas app, for at konfigurere enhedsindstillingerne, lave grupper med vennerne og få adgang til brugervejledning med 2 telefoner på samme tid.Spesifikasjoner:
 • Samtaletid: 13 timer
 • Klima: -10 til +55 grader celcius
 • Hovedmodul: 94,7mm x 48,3mm x 25,5mm
 • Højttaler: 40mm - tykkelse 6,5mm
 • Bom mikrofon: 190mm længde
 • Kabellængde: 555mm mellem højttalerne
 • Vægt: 63 gram
 • Bluetooth 4.1
 • Rækkevidde: Optil 2,0 km i åbent tarræn
 • Advanded Noise Control
 • Indbygget FM-radio med RDS AF (Radio Data System Alternate Frequencies)
 • 10 radiokanaler kan lagres med automatisk scannefunktion
 • Ladetid: 2,5 timer (Lithium batteri)
 • Sertifikat: CE, FCC, IC