VGA N1 30 km/t blanksort E-4

Varenummer 73270100001

Information

Keep it simple - markedets frækkeste!

Er du kræsen og går efter det nyeste nye, så er VGA N1 præcis, hvad du mangler. N1 er på én gang elegant, stilfuld og sporty. Der er arbejdet længe på designet, som tydeligt udstråler kvalitet på højeste niveau.

Ud over særlig fokus på designet er der arbejdet intenst på N1's indre. Stel, forgaffel og bremser er opgraderet og dimensioneret til ekstrem brug og lang levetid. 4-takts motoren er opgraderet med ny ventil-teknik, hvilket resulterer i en momentstærk motor med højere ydelse. Med N1 for en hurtig accelerende scooter med samme optræk som en traditionel 2-takts motor.

På brændstofsiden ligger N1 sig i front med længst mellem tankbesøgene. Som knallert 30 kører N1 op til 36 km/l. Benzintanken på 6,2 liter giver således en rækkevidde på over 200 km pr. tankfuld benzin.

Selvom du får masser af motor-power, så er N1 yderst miljøvenlig. N1 er naturligvis godkendt efter de seneste EU-normer i 2018 - Din sikkerhed for en miljøvenlig og brændstofbesparende scooter.
På udstyrssiden er der ikke sparet på teknikken. Alt lys er i LED og instrumentbordet 100% digitalt. USB-ladestik er standard, så du kan få strøm på bl.a. telefonen mens du er på farten.

N1 er en scooter på absolut øverste niveau. Vi anbefaler, at du besøger en af vores 81 thansen butikker, så du selv får mulighed for, at mærke kvaliteten.

Du kan også ringe til vores kundeservice alle ugens dage på telefon 31 31 31 31

Husk, 0 kr. i vægtafgift og årlig ansvarsforsikring hos IF til kun 899 kr.

Danmarks største servicenet
Husk, at du med en VGA scooter får adgang til Danmarks største servicenet. Du kan indlevere din VGA scooter i alle vores 81 thansen butikker alle ugens dage.

NYHED!
Betal din nye VGA N1 over 20 måneder med en ÅOP på 10,03% og en lav månedlig ydelse på *KUN 619 kr.

Vi fremhæver:
- Rentefrit i HELE løbetiden
- Ingen udbetaling
- Lav månedlig omkostning på kun 49 kr. uanset løbetid

Ansøg nu og bliv godt kørende med en ny VGA scooter: Gå til ansøgningen

Samlet kreditbeløb 11.389 kr. Månedlig ydelse 619 kr. Samlede kreditomk. 980 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 12.369 kr. ÅOP (forudsat automatisk kortbetaling) 10,03% Første betaling sker tidligst 1 måned senere. Lånet kan til enhver tid indfries uden ekstra omkostninger. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Finansieringen udbydes af Ekspres Bank.

Læs mere her:

Hent manual

Tilbehør

Specifikationer