Elscooter VGA Tres 25 km/t 60V20Ah Li

Varenummer 73900100021

Information

Nyhed i 2020
Vores populære Tres fås nu med litiumbatteri og opdateret teknik, som viser dig den tilbageværende rækkevidde i kilometer

VGA Tres 25 km/t Li anbefales til dig, der ikke føler dig sikker på 2-hjulede køretøjer, men stadig gerne vil nyde godt af samme hastighed som en knallert. Tres er en hurtigt accelerende el-knallert med en tophastighed på 25 km/t, og el-knallerten sidestilles derfor med en lille knallert.

*Tres er underlagt færdselsreglerne for lille knallert og skal indregistreres og monteres med en gul nummerplade.*

Tres 25 km/t er vores bedste bud på et komfortabelt 3-hjulet langturskøretøj. Litiumbatteriet er på hele 1.2kW og giver en rækkevidde på op til 50 km., så du kan komme vidt omkring uden at løbe tør for strøm. Litiumbatteriet kan oplades op til 800 gange, svarende til en levetid på op til 32.000 km.

Tres Li er udstyret med en moderne batteriteknik, som oplyser den tilbageværende rækkevidde i kilometer, så du meget præcist kan se, hvor langt du kan køre på det aktuelle batteriniveau.

Et justérbart luksussæde med armlæn og støddæmpning for og bag fuldender køreoplevelsen. En hydraulisk skivebremse foran og dobbelt tromlebremse bagved sikrer derudover en hurtig nedbremsning.

Vi anbefaler en prøvetur i en af vores mange thansen-butikker.

Hent brugervejledning

Specifikationer