VGA scootere 30 og 45 km/t

VGA – Danmarks bedst sælgende scootermærke 6 år i træk!! - VGA scootere er uden tvivl danskernes foretrukne valg, når der skal vælges et 2-hjulet transportmiddel. Brændstoføkonomiske motorer med høj driftssikkerhed og Danmarks ubetinget bedste eftermarkedsservice giver VGA en topplacering blandt danskerne, når der skal vælges et nyt køretøj.

Udvikling og kvalitet - Alle VGA modeller udvikles i tæt samarbejde mellem producent og nogle af Danmarks bedste eksperter inden for 2-hjulsbranchen. Vi bruger alle de kræfter, der skal til, for at vi kan levere scootere i højeste kvalitet med fokus på lang levetid og tilpasset danske forhold.

Danmarks bedste priser - Prisen på VGA scootere er helt i bund og langt under konkurrenterne. Vi importerer direkte fra fabrik og sælger til dig fra egne butikker uden fordyrende mellemled. Vi har samtidig markedets laveste priser på reservedele og service - Bliv godt og billigt kørende med en ny VGA scooter.

 

 

Alle varer under VGA

Danmarks mest solgte scooter - VGA

Hos thansen støtter vi de nye skærpede miljøkrav fra 2018 til en renere motor. Som Danmarks største importør af 2-hjulere går vi forrest med et helt nyt Euro-4 modelprogram til ultra stærke priser. Prisforskellen mellem VGA produkterne og konkurrerende mærker er blevet endnu større. Ingen mellemled betyder mere for dine penge. Husk, at vi importeret direkte fra fabrik og sælger til dig! Det giver priser, som ingen kan matche.

Den lave pris på VGA køretøjer afspejler sig også i prisen på reservedele. Dine udgifter til reparationer og vedligeholdelse kan derfor holdes på et absolut minimum!

Vi anbefaler altid en prøvetur i en af vores mange butikker. 

Sammenlign