VGA scootere - 30- og 45 km/t

 

VGA – Danmarks bedst sælgende scootermærke 8 år i træk! 
VGA scootere er uden tvivl danskernes foretrukne valg, når der skal vælges et 2-hjulet transportmiddel. Brændstoføkonomiske motorer med høj driftssikkerhed og Danmarks ubetinget bedste eftermarkedsservice giver VGA en topplacering blandt danskerne, når der skal vælges et nyt køretøj.

Udvikling og kvalitet
Alle VGA modeller udvikles i tæt samarbejde mellem producent og nogle af Danmarks bedste eksperter inden for 2-hjulsbranchen. Vi bruger alle de kræfter, der skal til, for at vi kan levere scootere i højeste kvalitet med fokus på lang levetid og tilpasset danske forhold.

Danmarks bedste priser
Prisen på VGA scootere er helt i bund og langt under konkurrenterne. Vi importerer direkte fra fabrik og sælger til dig fra egne butikker uden fordyrende mellemled. Vi har samtidig markedets laveste priser på reservedele og service - Bliv godt og billigt kørende med en ny VGA scooter.

Hvorfor vælge en VGA scooter?
Når du vælger en VGA scooter, får du et godt produkt som er sammenlignelig med langt dyrere mærker, bl.a. fordi der ikke er sparet på materialerne. Kvaliteten sikres med de bedst tilgængelige komponenter på markedet. Resultatet er driftsikkerhed og holdbarhed ud over det sadvanlige!

Alle VGA køretøjer klargøres på vores moderne centralværksted i Middelfart. Alle køretøjer gennemgår en række punkter, inden køretøjet testkøres og finjusteres. Din sikkerhed for et topklargjort produkt.

Vi kontrollerer med jævne mellem produktionen af VGA køretøjer. Dette for at sikre vores kvalitetskontroller overholdes nøje og samlekvaliteten er i top. Et tæt samarbejde med producenten medvirker til en kontinuerlig forbedring af VGA produkterne.
Prisen på en VGA scooter er på et absolut minimum i forhold til kvaliteten. Du handler direkte ved importøren og der er derfor ikke nogen fordyrende mellemled. Kort sagt: Du får meget mere køreglæde pr. krone med en VGA scooter fra thansen!

Den lave pris på VGA køretøjer afspejler sig også i prisen på reservedele. Dine udgifter til reparationer og vedligeholdelse kan derfor holdes på et absolut minimum!