VGA e-Fox 45 km/t BOSCH elscooter 1200Wh

Varenummer 73370100050

Information

VGA e-Fox - NYHED i 2020


Vores populære VGA Firefox - en af Danmarks bedst sælgende scootere siden 2016 - er nu klar som en 100% grøn og miljøvenlig elscooter. Vi har listet en række punkter, som kan hjælpe dig videre med beslutningen om, hvorfor valget skal gå på en elscooter:

SPAR op til 2000 kr. årligt
Du sparer op til 2000 kr. i årlige driftsomkostninger til sammenligning med en almindelig benzinscooter. Udover at slette udgiften til benzin, så er der en række ting, som gør økonomien bedre med et elkøretøj.

Longlife serviceinterval
Minimal vedligeholdelse gør det muligt at køre hele 2000 km. mere mellem services til sammenligning med en benzinscooter.

Ingen tankbesøg
8Selvfølgelig skal du huske at tjekke dæktryk, men du slipper for hyppige tankbesøg og kontrol af motorolie m.v.

Miljøvenlig
Du kører på ren strøm, og udleder derfor ingen CO2. Du undgår at udsætte dig selv og andre for lugtgener og skadelige partikler.

Kørekomfort i højsædet
Kørslen er næsten lydløs, og du mærker ingen vibrationer fra elmotoren, hvilket giver en flydende og enormt behagelig køreoplevelse.

BOSCH elmotor med masser af POWER
Elmotoren er udviklet af tyske BOSCH, og er placeret i baghjulet. Som de fleste kender fra elbiler, så er accelerationen god - Du mærker hurtigt, at e-Fox er et køretøj med kraftoverskud.

VGA e-Fox kan vælges som 30- eller 45 km/t.

Brugermanual

Tilbehør

Specifikationer