VGA Firefox 45km/t sort PAKKETILBUD

Varenummer 73260100099

Information

Tilbuddet inkluderer:
VGA Firefox 45 km/t sort Kr. 9.999,- 
Bagageboks HIPARTS med refleks 28 liter Kr. 299,- 
3 års garanti Kr. 999,- 
Leveringsomkostninger Kr. 1.390,- 
Normalpris samlet Kr. 12.687,- 
Tilbudspris Kr. 10.187,- 
SAMLET BESPARELSE Kr. 2.500,- 


OBS!
Leveringsomkostninger på kr. 1390,- for klargøring og nummerplade!

Beskrivelse af varerne i tilbuddet:

VGA Firefox 45 km/t sort
VGA Firefox er en nyudviklet luksus-scooter fra VGA og ny storebror til vores topsellert, VGA Explora. Med Firefox holder du udgifterne til brændstof i bund! Du kører op til 45* km pr. liter benzin. En stor 6,2 liter benzintank giver sammen med en højteknologisk motor en rækkevidde på over 200 km*. Du får således langt mellem tankbesøgene. Firefox er uden tvivl en af de mest brændstofbesparende scootere på markedet!

Firefox er god til langturen grundet store 12" alufælge, som giver ekstra god stabilitet og komfort under kørslen. Et komfortabelt sæde og en suveræn kørestilling fuldender oplevelsen.

Der er ikke sparet på kvaliteten - Firefox er sammensat af de bedst tilgængelige komponenter på markedet. Bl.a. kan nævnes en Japansk designet karburator og tændingskomponenter fra kendte OEM leverandører, som også leverer til flere Japanske top-brands. Slutresultatet er en af markedets stærkeste motorer med uovertruffen styrke og holdbarhed. Firefox er Euro3 godkendt - Din sikkerhed for et sikkert og miljøvenligt køretøj.

Bagageboks HIPARTS med refleks 28 liter
Lækker aflåselig bagageboks på 28 liter i kraftig kvalitet. Der medfølger 2 nøgler og universal monteringsbeslag. Længde: 40 cm
Bredde: 38 cm
Højde: 28 cm

3 års garanti
Med tre års garanti får du en større tryghed i hverdagen, idet du kender dine udgifter til vedligeholdelse. Garantiordningen er også medvirkende til en større gensalgsværdi, idet den følger scooteren. Garantien betinges af at alle serviceintervaller overholdes indenfor de anbefalede kilometer og/eller tidsfrister som beskrevet i instruktionsbogen.