Kæder

Vi tilbyder et stort udvalg af RK-kæderne til Danmarks bedste priser.

Japanske RK er verdens førende producent af motorcykelkæder. Kæderne er af så god og gennemtestet kvalitet, at de i dag fabriks monteres på nye motorcykler som Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki og Triumph. 

 

RK var de første, som lancerede O-rings kæder tilbage i 1975. Dette satte helt nye standarder for kædernes holdbarhed. I dag har RK udviklet X-rings-, XW-rings-og UW-rings-kæder, som giver den absolut laveste friktion du kan få af et kædetræk og op til 4 gange så lang levetid som en almindelig kæde uden forseglinger.

  • Alle RK-kæder bliver ved produktion kvalitetssikret i form af en stræk- og belastningstest for efterfølgende ved brug at få et minimalt efterstræk.
  • RK-kædernes pinde er nittet på alle 4 sider – hvorimod andre konkurrerende kæder kun er nittet på 2 sider.
  • RK-kæder har sømløse ruller og bøsninger.
  • RK-kæder har lasergraverede data på sidepladerne, hvorimod konkurrerende mærker svækker kæderne ved at stemple data på siderne.
  • Find den rigtige kædetype ved at søge på vores hjemmeside under din MC-model, her finder du også tyskproducerede kvalitetstandhjul fra Esjot.

Bemærk, at din nye kæde evt. skal afkortes inden montering, og dette gøres med kædespringer-værktøjet, som du også kan finde her på siden.