CTEK Batterilader Lithium XS EU

Varenummer 99120740023

Information

LITHIUM XS er en avanceret lader styret af en mikroprocessor, som især er beregnet til at oplade og vedligeholde Lithium-ion-fosfat-batterier (LiFePO4) og maksimerer deres ydeevne og levetid. Med en ladestrøm på op til 5A, som er muligt i øjeblikket, er LITHIUM XS særdeles fleksibel og oplader LiFePO4-batterier fra 5 Ah til 60 Ah og vedligeholder op til 120 Ah.

Den er nem at betjene, og opladningen går i gang ved tilslutning. Da det ikke er nødvendigt at koble batteriet fra køretøjet, vil LITHIUM XS ved starten på opladningen automatisk nulstille alt lavspændingselektronik (batteristyringssystem), der er monteret. Opladningen kan når som helst startes manuelt vha. nulstillingsknappen.

LITHIUM XS er en fuldautomatisk "connect and forget"-lader med 8 ladetrin, herunder en testsekvens, der viser, om LiFePO4-batteriet kan tage imod og fastholde opladningen, et unikt maksimeringstrin til at genoprette fuld kapacitet og patenteret vedligeholdelsesopladning, der skal sikre maksimal ydeevne selv efter flere måneders inaktivitet. LITHIUM XS er stænk- og støvtæt (IP65) og er nem og sikker at bruge, beskytter køretøjets elektronik, gnitfri og beskyttet mod forkert polaritet og sikret mod kortslutning. Der er en 5-års garanti på LITHIUM XS.

Hent brugervejledning

Specifikationer

Specifikationer: CTEK Batterilader Lithium XS EU
Specifikationer: CTEK Batterilader Lithium XS EU
Varenummer99120740023
Mærke CTEK
Varetype Batterilader
Driftstemperatur -20 C til +50 C
Battery capacity 5-120 Ah
IP-klassifikation IP65